Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muis valt telkens uit!!!!

5 antwoorden
  • Ik heb windows milenium en nog nooit geen problemen gehad met onze draadloze muis en toetsenbord Tot we terug kwamen van de vacantie en het toetsenbord en muis van logitec het helemaal niet meer deden. En ook niet meer aan de gang te krijgen waren. Dus we kregen 'n nieuw set. Die deed het wel, alleen een probleem, de muis hield er vaak zomaar mee op, liep helemaal vast. Als we dan weer probeerden om te connecten dan viel het toetsenbord weer weg. Het leek wel of die uit het kanaal weggeduwd werd. Dus weer een nieuwe muis met toetsenbord. Weer hetzelfde probleem. Nadat we onze computer eens goed hebben laten nakijken is het probleem wat minder geworden maar hij blijft met tijden uitvallen en is dan ook bijna niet meer aan de gang te krijgen. Moet alles opnieuw opstarten en alle knopjes ervan indrukken als je de computer opstart. Dat is zowiezo al een heel karwei. We hebben een intel pentium 111, 667 mhz, 256 kb cache, 133 mhz 15.0 Gb, logitec cordless mouse en keyboard. Wie herkent dit probleem en weet waardoor het komt.[color=darkblue:24aa160714][/color:24aa160714]
  • Heb je misschien (nieuwe) apparaten in de buurt staan die kunnen storen op het muis/keyboard signaal?
  • Stoorsignalen bestaan inderdaad. Wat gebeurt er als je de PC in een hele andere kamer even opnieuw neerzet en uitprobeert?
  • Over welk soort connectors hebben we het? USB of PS/2 :o En wat bedoel je precies met: [b:385b9c1bd8]Moet alles opnieuw opstarten en alle knopjes ervan indrukken als je de computer opstart. Dat is zowiezo al een heel karwei. [/b:385b9c1bd8] Niet dat het er wat mee te maken zal hebben, maar ben wel nieuwsgierig :lol: :lol:
  • [quote:d8225cc3aa="roeske"]Stoorsignalen bestaan inderdaad. Wat gebeurt er als je de PC in een hele andere kamer even opnieuw neerzet en uitprobeert?[/quote:d8225cc3aa] Er is niks veranderd en op een andere plek neerzetten is niet mogelijk. Heb 2 jaar een andere gehad van logitec, nooit geen problemen mee gehad. Waarom nu dan ineens wel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.