Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Canon BJC 3000 doet het niet meer

3 antwoorden
  • het oranje knippert 7 keer en dan de groene 1 keer, in de handleiding staad dan dit: oorzaak: De BJ-cartidge is defect oplossing: verwijder elke bj-cartridge en controleer of de contactpunten op de cartidge en cartirdgehouder schoon zijn. controleer ook of de berschermptape van de printkop verwijderd zijn. plaats ze vervolgens weer in de printer. op de cartridge zie ik geen contacten zitten, maar op de printkop wel. deze zijn gewoon schoon. zou het iets te maken kunnen hebben met het begruik van imitatie cartridges? of moet ik misschien mijn printkop vervangen. of ben ik gewoon toe aan een nieuwe printer?
  • haal hem eens helemaal los (ook de spanning en dan een poosje wachten) vaak als je hem daarna weer aansluit werkt hij weer gewoon. Een inmitatie inkt tank zal de boel niet slopen al zou je wel een heel slechte inkt kunnen hebben gebruikt maar dan raakt de kop verstopt en zie je dat echt stuk gaan ze zelden door "vreemde" inkt. Er is een truck om de printer te resetten maar die is mij niet bekend wie weet iemand anders??
  • BEDANKT!! het was genoeg om de stroom er een tijdje af te halen, nu doet hij het weer. het is allemaal wel heel wazig, zal strax eens proberen om um izhczlef te laten reinigen, anders toch maar ff aan de originele inkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.