Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Logitech Wireless Optical problemen

Anoniem
gekko
4 antwoorden
  • Ik heb vrijdag op de HCC-beurs een Logitech Wireless Optical muis gekocht (standaard model, dus geen MX…). Nu kan ik hem gewoon installeren, maar als ik de muis een paar seconden niet gebruik, gaat hij "uit" (ik kan dan de muisaanwijzer niet meer bewegen en niks meer aanklikken), dan moet ik weer even op een muisknop klikken om verder te werken. Dit is nogal frustrerend als je gewoon probeerd te werken op de pc. Wie weet er of dit door een (verkeerde) instelling komt, of dat het gewoon een fout(je) in de muis zelf is….???? (als het een fout in de hardware is moet hij terug naar Hilversem :-? :-? )
  • Ik zou eerst gaan kijken in het Logitech programma dat je hiervoor geinstalleerd hebt om te kijken of je de 'sleep' functie ergens kan uitzetten (of als je alleen de driver hebt geinstalleerd en geen extra Muissoftware: een kijkje nemen in Control panel –> Mouse).

    Of anders kan je een kijkje nemen bij de Logitech productondersteuning
    om te kijken of jouw probleem (& oplossing hiervoor) ergens staat vermeld.

    succes!
  • Bedank. Ik heb het geprobeerd, maar het werkt niet. Op de logitech productondersteuning-site staat nix. Dus als iemand nog wat weet…. graag..
  • ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/game_whl.exe

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.