Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Driver onder XP voor filmscanner

Berntet
2 antwoorden
  • Ik heb reeds enige jaren een filmscanner, de Minolta Dimage Scan Dual. Geen I of II of III erachter, dus naar alle waarschijnlijkheid de eerste versie. Deze heeft onder W98SE altijd goed gewerkt. Nu heb ik sinds enige tijd Windows XP en heb met de originele cd deze scanner weer geïnstalleerd. Volgens mij werkte alles goed behalve een enkele scaninstelling, die mij verder niet hinderde. Nu werkte ik deze week bij uitzondering met zwart-wit negatieven en bleek het ding niet goed te werken. De film wordt naar binnen getrokken, maar komt niet meer terug en transporteert ook geen beeld naar het beeldbewerkingsprogramma.
    Als ik op kleurennegatief deze zw/wt-negatieven inscan gaat het wel, maar is het bestand weer even groot als een kleurenbeeld d.w.z. drie keer te groot.
    Ik heb geprobeerd om een driver voor deze scanner voor W2000 te vinden, maar dat is me nog steeds niet gelukt.
    Kent iemand anders dit probleem ook en heb je dit al op kunnen lossen?
  • http://www.minoltausa.com/eprise/main/MinoltaUSA/MUSAContent/CPG/CPG_SupportCenter/SoftwareResults

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.