Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Tweedehans notebook, waar kopen

7 antwoorden
  • Mijn vrouw zoekt voor haar studie een tweedehands notebook. Waar kan ik die dingen kopen in de omgeving van Den Haag?
  • Op de beurs zie je maar genoeg laptops,vandaag op de hcc beurs wel honderd gezien ,prijzen vanaf 50 euro de gemiddelde prijs is rond de 500 euro , vaak staan ze ook op een pc-discount beurs je kan ook een poging wagen bij vraag en aanbod op dit forum. :wink:
  • [quote:570688f082="J.A.Maurer"]Op de beurs zie je maar genoeg laptops,vandaag op de hcc beurs wel honderd gezien ,prijzen vanaf 50 euro de gemiddelde prijs is rond de 500 euro , vaak staan ze ook op een pc-discount beurs je kan ook een poging wagen bij vraag en aanbod op dit forum. :wink:[/quote:570688f082] Oke dat weet ik, heb die dingen ook gezien op de HCC dagen. Maar ik zoek een winkel hier in de buurt die tweede hands pc verkoopt. En mocht dat niet mogelijk zijn dan ga ik aan een beurs denken.
  • Succes met het zoeken,je kan ook nog proberen met z'n krantje het heet geloof ik de vonds het is een gele krant ,je ziet hem vaak in de winkels liggen en deze zijn puur op de regio gericht. :wink:
  • www.tekoopjes.nl
  • http://www.deviceglobal.com/global/default.asp
  • 2e hands laptops ... bij bedrijven zijn ze (met eventuele garantie) stevig aan de prijs. Ik heb eens rond gekeken toen ik wat zocht en ben tot de conclusie gekomen dat ik voor enkele honderden euro's meer een nieuwe had (met veel betere specs en fabrieksgarantie). Bij partikulieren is het altijd maar afwachten, vaak gaat zo'n ding weg om een brakke accu, of als er wat anders kapot is. En reparaties zijn extreem duur aan die dingen. Je hebt nieuw al een redelijke voor net wat meer dan een 1000 euro namelijk.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.