Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Weer problemen dvd-rom

3 antwoorden
  • Mijn dvd-rom speler doet het niet. Hij laadt in het begin wel maar gaat dan niet door.. ( kan een laser kapot zijn).. ik heb al heel geprobeerd zonder resultaat( bijna het hele internet afgezocht). Er zijn meer mensen die problemen met deze dvd-rom speler hebben maar dan onder win2000. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik heb een samsung dvd-rom SD-612 S firmware-revisie: SF02 En ik kan ook nergens drivers hiervoor vinden.. :cry: :cry: :cry: HELP ME!!!!!
  • Probeer eens wat uit met je DMA,ik heb nl 3dvd-rom spelers 2 hiervan moet ik op DMA zetten de andere een wat oudere moet ik op PIO zetten als deze op DMA staat heeft hij de zelfde problemen welke jij ook hebt,ik kwam erachter toen ik windows opnieuw had geinstalleerd en power dvd, tijdens de installatie van power dvd had ik de optie genomen DMA inschakelen. Mijn OS is ook W2000 Suc6 :wink:
  • [quote:efaa9c005f="J.A.Maurer"]Probeer eens wat uit met je DMA,ik heb nl 3dvd-rom spelers 2 hiervan moet ik op DMA zetten de andere een wat oudere moet ik op PIO zetten als deze op DMA staat heeft hij de zelfde problemen welke jij ook hebt,ik kwam erachter toen ik windows opnieuw had geinstalleerd en power dvd, tijdens de installatie van power dvd had ik de optie genomen DMA inschakelen. Mijn OS is ook W2000 Suc6 :wink:[/quote:efaa9c005f] Bedank!! Zal eens kijken!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.