Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Bios en hdd

Henk Bakker
3 antwoorden
  • Ieder keer als ik mijn pc opstart ziet hij mijn hd western digital 120 gb niet. Via detection vindt hij hem daarna in de bios wel, maar ondanks dat ik hem gesaved heb naar cmos, bij de volgende opstart herhaalt dit ritueel zich. Naast de hd als master cd-rom als slave, heb ik er alleen nog een rewriter inzitten. Wat zou de oorzaak zijn?
    System is: amd 1500 xp, mobo MSI k7t266 pro2, 768 intern ddr-geheugen.
  • kan je wat beter formuleren docent?
    Ik begrijp het niet helemaal, de HD is master, de cd-rom is slave. Maak dan iig van die cd-rom een slave en van die CDR een slave. Load je defaults eens. Dan zou dit probleem toch wel opgelost zijn lijkt me.
  • ALs je de detection niet op AUTO zet, maar de specs handmatig in je BIos zet, heb je dan nog steeds het probleem ?

    Maak kast open en druk de ide kabels en de voeding goed aan, zou best wat losjes kunnen zitten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.