Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Lawaaierige HP 690C

6 antwoorden
  • Hier staat een oudje, een HP 690C. Deze printer heeft perfect gewerkt en nog steeds print hij goed maar met HEEL erg veel lawaai. Hij tikt zo erg hardt dat de beuren :evil: zijn. Hij tikt op de plaats waar de cartridgen rusten(rechts) als hij niet print. Als hij gaat printen en hij komt rechts in de hoek dat tikt hij ongeloofelijk hard. Ik heb hem nagekeken en schoongemaakt, maar er zit niets verdachts op het pad van de printer(cartridgen). HP helpdesk gebeld en die kennen het probleem maar willen alleen tegen een flinke som geld helpen. Dus hierbij de vraag; wie kent dit vergelijkbare probleem??? :cry:
  • Kijk even op de volgende http://www.hp.com/cposupport/nl/docs/bdd07280.html hier staan een aantal oorzaken en oplossingen.
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad en ikheb toen dedoorzichtige strip die van links naar rechts loopt schoongemaakt d.m.v een schoon doekje erlangs te halen en toen was het probleem verholpen deze strip leest n.l. bepaalde info is mij verteld. het geluid is als een mitraileur zeker? Groeten Simon
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad, en zocht mij rot. De oplossing is (denk ik) doe eens een heel klein beetje naaimachine olie op de staaf waarlangs je cardridge heen en weer beweegt, en ik denk dat je probleem over is.
  • http://www.hp.com/cposupport/nl/docs/bdd07280.html :oops: huismeester over 't hoofd gezien(mag ik ook "kees" zeggen :lol: ) nouja, 't kan geen kwaad dingen te herhalen :roll:
  • Bij mij was het probleem een slippende aandrijfkabel. OP het moment van beginnen te verplaatsen (naar links) maakte die herrie. Ik heb m open gemaakt en de veer die spanning op de kabel houdt iets strakker gezet. Einde herrie!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.