Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vraagprijs Cisco Catalyst 3100

4 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik heb en paar switches staan en ik wil ze nu wel gaan verkopen, maar ik weet totaal geen richtprijs om te vragen. Ik heb ze gekregen van een vriend van mij, maar ik heb al zo'n ding, dus vroeg ik me af hoeveel ik er voor kan vragen en waar ik ze het beste te koop kan aanbieden. Hij is ongeveer 4 jaar oud schat ik en hij is gebruikt door een Universiteit. Onlangs hebben zij nieuwe apparatuur aangeschaft. Dit ding heeft dus ongeveer 12.000 gulden toendertijd gekost. Maar de techniek veranderd snel. Dus was is deze switch nog waard? tomshardware.bizrate.com/marketplace/product_info/overview/index.xpml?cat_id=467&prod_id=5139297&de_id=200&name=Cisco%20Catalyst%203100 Ik wacht met smart af.... Greetz, Scorpion2k
  • De [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=477046#477046]andere[/url] helft van je smart.
  • je hebt het gekregen van een vriend en je had er al een, Waarom geef je het niet aan een andere vriend die het niet heeft ? Switches krijg je al voor 40 euro of zo (10/100 8 poorten), die van jouw is 4 jaar oud dus pakweg 2 tot 5 euro.
  • Maar deze heeft zijn eigen console. Die is voor proffesioneel gebruik. Universiteit Maastricht is als derde van Nederland met internetsnelheid, dan moet hij toch wel iets meer opleveren dan 5 euro... Hij is 24 poorts. We praten niet over een huis en keuken switch maar een switch die hoog in de netwerk infrastructuur stond van Unimaas. Een normale standaard switch die beschikt niet over een console. Dit is een switch die volgens mij veel meer moet opleveren. Ik hoop dat iemand mij toch nog kan helpen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.