Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

harde schijf wordt niet herkent

3 antwoorden
  • Had problemen met mijn mobo, bleek dat het stuk was. Nieuw Mobo gekocht, alles overgezet en dan blijkt dat een HD niet wordt herkent. Sterker nog, doordat die ene HD niet gezien wordt, wordt de andere die op dezelfde kabel zit ook niet herkent. "defecte" HD eruit, alles start op. Dan heb ik twee vragen: Wat kan er aan de hand zijn? En als de HD kapot is, hoe kan ik er dan nog data vanaf halen?
  • gebeurt wel vaker hoor, een ding kapot, meerdere andere componenten vlak erna ook, misschien teveel stroom gehad oid :( HDD kapot is meestal data weg er zijn geloof ik wel gespecialiseerde bedrijven die tegen een enorm tarief aan de slag gaan je kan altijd kijken of de disk op een andere pc als slave herkend wordt alhoewel ik kapotte zooi liever wegknikker en in de chemobox doe om niet nog meer probs te veroorzaken
  • Zoek bij google op data recovery, er zijn prog. die je data kan achterhalen. Bij sommige website's zijn demo te downloaden zodat je eerst kan kijken of het progje je bevalt. Kost een stuk minder als de bedrijven. Misschien een domme vraag, maar heb je geprobeerd om alles handmatig in te vullen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.