Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geluid opnemen van de computer????

Hans.Vosman
8 antwoorden
 • Hoi ik wil graag een geluid hebben, hoe neem ik dit op , ik bedoel ik weet wel hoe dat moet met een Microfoon enzo, maar als ik nou bijvoorbeeld Dit geluid wil hebben : http://www.newgrounds.com/assassin/

  Hoe neem ik dat dan op , Via de computer zeg maar???

  Alvast bednkt, crovax
 • Je kunt toch de webmaster mailen en vragen welke file het is en of je het mag hebben. Lijkt mij de simpelste manier.
 • Je kan dat liedje toch ook downloaden? ik ken alleen de naam er niet van.
 • Ik heb even geprobeerd, met Cooledit 2000 lukt het, als je het gestart hebt, moet je vervolgens in je SystemTray dubbelklikken op de luidspreker, klik op OPTIES, EIGENSCHAPPEN en vervolgens kies je OPNEMEN. Je kunt dan aangeven welke apparaten je in of uit wilt schakelen. Als je daar de juiste van kiest, verschijnt er een scherm met de schuiven. Open CoolEdit, klik met rechts onderin de zwarte balk, boven de tijDsaanduiding en klik op MONITOR RECORD LEVEL. Door nu bij opname controle de vinkjes te verplaatsen bij de opname apparaten, kun je zien op welk apparaat het geluid binnen komt. Bij mij is dat de RECORD MASTER. Door die te verschuiven, kun je het opname niveau inregelen tot odB. Je moet hierbij wel de website die je hierboven noemt, aan hebben staan, anders hoor je natuurlijk niks.

  Peter.
 • Volgens mij afhankelijk van de geluidskaart. Als die kan opnemen met:
  'What you hear' o.i.d of met 'Wave' dan is dat oplossing. Met mijn SB live kan ik het wel maar de nieuwste Windows driver van mijn onboard geluidskaart kan ik deze keuze niet meer maken. Waarschijnlijk gestubt om de media afspeler te beschermen.
 • Met een On-Board kaart kan je niet opnemen.
 • [quote:5fab0b4cb9="DLiekens"]Met een On-Board kaart kan je niet opnemen.[/quote:5fab0b4cb9]Huh? Hoezo niet?
 • Effe verduidelijken: Mogelijk kan je wel opnemen, maar niet van analoge bronnen zoals bv Platendraaiers, Bandrecorders, etc; met de bedoeling van die op CD te zetten. Zelf reeds uitgeprobeerd, met verschillende progs. en zonder resultaat. Na contakt met mijn moederbord(en) leveranciers: ASUS en MSI, bleek dat je daarvoor een volwaardige geluidskaart moet bijsteken en de onboardkaart uitschakelen. Deze laatsten gaan ervan uit dat met onboard de meeste gebruikers meer dan voldoende hebben om op een toch min of meer degelijke en voordelige manier klanken en muziek te beluisteren.
  Mijn bedoeling was om als muzikant en muziekliefhebber mijn collectie van zowat een duizendtal LP's en een paar honderd Bandrecorder-Tapes op CD te krijgen. Dat kan niet met OnBoard.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.