Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

2e harde schijf

4 antwoorden
  • Ik heb naast mijn bestaande harde schijf, die 4 partities heeft, een andere schijf als slave geplaatst. Het CD-rom station staat op de 2e controller. De schijf krijgt dus letter G en de CD rom H. De bios herkent de schijf als slave, so far so good. Windows en DOS herkenden de schijf in eerste instantie niet. Als ik via het configuratiescherm--systeem--apparaatbeheer--schijfstations naar het stations en tabblad instellingen ga staat er geen stationsaanduiding en kan ik die niet invullen. Als ik echter het vakje verwisselbaar aanvink gaat het wel en herkent windows en dos het station wel, maar identificeert het als een verwisselbaar station met alle nadelen daarvan. Hoe los ik dit op? Iets vergeten aan te vinken? Moet ik nog iets in de bios doen?
  • meer info :wink:
  • Is de nieuwe schijf al geformatteerd? :-? Ga anders naar "deze computer" en klik met rechtermuisknop op je nieuwe schijf en doe formatteren.
  • [quote:a9a7960d7c="plextor"]meer info :wink:[/quote:a9a7960d7c] Dank voor je reactie 2e Schijf is geformatterd, fat 16, besturingssysteem is windows98Wat moet je nog weten?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.