Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP Laserjet 6L papier probleem

None
11 antwoorden
 • mijn HP laserjet 6L heeft het nogal storende probleem meerdere blaadjes per keer er door te trekken. Nu is dit niet zo heel erg als het per 2 ofzo gaat maar van tijd tot tijd trekt hij er rustig 10+ doorheen en komt dan vast te zetten. Nu ken ik van mensen met precies hetzelfde probleem maar niemand weet een goede oplossing.

  kent iemand hier er een? ik heb wel eens wat gehoord over het schoonmaken of ruw maken van de rubberwieletjes maar veel hielp dat niet.

  bedankt,
  bart
 • rollen voor de aanvoer zijn versleten.
  kijk of je ze strakker kunt zetten
 • schoonmaken van de rollen helpt vaak ook al……
 • Is een bekend HP probleem, wordt (naar HP zegt) veroorzaakt doordat er toner op de rol is gekomen; vaak zie je ook bij geprinte velletjes een smerige vlek midden bovenaan de pagina… Wat ze ook zeggen: schoonmaken helpt nauwelijks, en als de printer één keer is begonnen met het doorvoeren van 10+ velletjes wordt het probleem snel erger - het is, mijns inziens, gewoon een slechte konstruktie. Eén ding wat kan helpen: zorg dat er altijd minstens 100 velletjes in de papierbak zitten, dan heeft de doorvoerrol een grotere begindruk en gebeurt het minder. Volgende keer een beter merk kopen!
 • Hallo,


  Kijk eens op ~ fixyourownprinter.com ~ !


  Alipapa
 • Op mijn stage hadden we dat probleem ook. Op de printer staat dat je het papier er eerst allemaal uit moet halen en dan in 1x bijvullen. Dus niet als er nog een vel inzit er weer 40 bijstaoppen, nee eerst alles eruit halen en dan bijvullen. Er zit namelijk een sensor in die meet hoeveel papier er nog inzit. Die sensor bepaald da de druk van de drukrol. Als jij er dan papier bijdoet meet hij dat er maar 1 vel inzit. Hij geeft dan evenveel druk zodat hij er veel meer meeneemt. Kortom waarschijnlijk een verkeerd gebruikte printer. Je zult de drukrollen moeten vervangen.
 • Hoi,

  Weer wat bijgeleerd, in elk geval de slijtagedelen worden vervangen en dan moet ie het weer een poosje goed doen , zeker met dit advies!

  De PC 667 heb ik ook ,is echt een fijne bak!  Alipapa
 • zie ook
  http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=bpl06042&locale=en_US&taskId=110&prodSeriesId=25476&prodTypeId=18972
 • De methode die op bovenstaande URL genoemd wordt werkt bij mij perfect. Ik heb zo'n separator kit laten komen (gratis) en sindsdien heb ik geen problemen meer.


  Succes!
 • het helpt ook om de bladen er niet direct helemaal in te stoppen, maar eerst een beetje los te maken, door ze ff heen en weer te buigen, dat helpt ook heel vaak
 • Heb de reparatieset van fixyourownprinter.com voor de HP 5l/6l om paperjam te verhelpen ontvangen.
  De set bestaat uit vier onderdelen en een Mpeg repair videoCD van uitzonderlijke kwaliteit als je wat kunstzinnig ziet in een paar harige handen die iets min of meer gecontroleerd rond een Laserprinter bewegen.
  Grof gezien een montage handleiding, maar details zijn niet of nauwelijks te onderscheiden en de stem is globaal niet te volgen.
  De moeilijkheidsgraad die hun aangeven voor de reparatie is juist door de videobeelden maar zou minder zijn als deze wat beter waren.
  Alle vier onderdelen hebben op bepaalde delen een zachte kunststof laag die naar mijn gevoel bij de oude onderdelen het probleem veroorzaken.
  Ik hoop dat ik binnenkort toch weer een goed draaiende printer zal hebben die zonder al te veel extra aandacht zijn werk zal doen.

  Alipapa

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.