Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer werkt niet meer onder Windows

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Mijn vrouw werkt met Win98, 256 MB RAM, 60 GB HD, etc en een HP OfficeJet G85 printer. Het probleem: printer print niet meer vanuit Windows applicaties maar wel vanuit DOS (WP 5.1).

  1. Probleem is begonnen gedurende werk aan een ontvangen PDF-bestand. (Dit heeft er waarschijnlijk niets mee te maken).
  Printer weigerde, terwijl er voorheen niets aan de hand was.
  2. Wij hadden al enige tijd last van de W32.Opaserve.Worm, maar daarvoor hebben wij een Firewall geïnstalleerd en gaf geen problemen meer (Dit heeft er waarschijnlijk ook niets mee te maken).
  3. Heb de printer opnieuw geïnstalleerd. Heb niet opnieuw geregistreerd.
  4. Printer werkte toen weer, maar herinnering om te registreren verscheen elke keer bij het opstarten.
  5. Dit werd vervelend, dus printer gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd, met registratie. En toen werkte hij HELEMAAL niet meer!
  6. Denkend een fout gemaakt te hebben, het geheel herhaald, zonder succes.
  7. Testpagina gedurende installatie werkte goed, dus kabelconnectie is goed.
  8. Daarna een andere printer geïnstalleerd (Canon) voor het geval er iets aan de hand was met de HP printer. Zelfde probleem.
  9. Denkende dat misschien Windows beschadigd was door genoemde worm, heb ik Windows opnieuw geïnstalleerd. Zelfde probleem.
  10. Vervolgens, na deinstallatie van printers, alle relevante referenties in het registry verwijderd, eerst d.m.v. een uninstall programma, daarna handmatig. Zelfde probleem.
  11. Daarna, na nogmaals de printer gedeinstalleerd te hebben, en ReGCLEAN.EXE van Microsoft gedownload en uitgevoerd te hebben, de printer opnieuw geïnstalleerd, MAAR NOG STEEDS GEEN SUCCES!
  12. IS ER IEMAND DIE NOG EEN IDEE HEEFT?!
 • Je schrijft er niet bij hoe je de printer hebt geïnstalleerd. Als je dit nog niet gedaan hebt, probeer dan eens te installeren niet vanaf de bijgeleverde software, maar via de Wizard hardware toevoegen.
  Is trouwens de printer wel onder apparaatbeheer terug te vinden?
  Suc6! :wink:
 • Beste Maribex,
  1) Bedankt voor je tip! Heb zojuist geprobeerd installatie via Printer Wizard, na eerst de printer gedeinstallered te hebben. Ook geen succes!
  2) Onder apparaatbeheer, vind ik de "Officejet G85" alleen onder het hoofdstuk "Imaging Apparaat", de scanfunctie, neem ik aan!
  Suggesties?!
  Groeten, Aad
 • Al bij hp gekeken?

  Trouwens hoe uit zich "niet kunnen printen"(foutmeldingen e.d.)?
 • Probleem (printer werkt niet meer onder Windows) is nu opgelost! Omdat het probleem begon met een PDF-bestand, heb ik Adobe Acrobat verwijderd. Er bleken 3 versies op de computer te staan, alle drie verwijderd en daarna geen probleem meer. Adobe 5.1 opnieuw geinstalleerd en tot nu toe werkt alles prima.

  Bedankt voor de suggesties!

  Aad

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.