Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Navullen van printer cartridges, makkelijk ?!!

cHiLlaH
2 antwoorden
 • Hallo,

  Het blijkt dat over het navullen van cartridges veel onduidelijkheid bestaat en ik probeer via http://navulinkt.startkabel.nl hier een einde aan te maken.

  Heb je nuttige links die hieraan kunnen worden toegevoegd, geef dan a.u.b. een reply. Laat me ook even weten wat je van de site vindt.
  Vul ook de poll eens in !

  Laat me a.u.b. ook eens weten of je zelf hebt nagevuld, welke printer je hebt , waar je de navulset hebt gekocht en wat je ervaringen zijn.

  Ik had zelf een Deskjet 720c printer, had mijn navulset gekocht bij op de HCC dagen gekocht en heb getracht de kleurencartridge na te vullen met de instructies gekregen van de verkoper (HCC dagen). Resultaten waren niet goed, kleuren liepen in elkaar over en stopte uiteindelijk met printen. Navulinstructies bij de set zelf waren anders en welicht was het wel goed gegaan als ik die had opgevolgd.

  Nu heb ik een Canon i550 gekocht en een navusetje 2 dagen geleden besteld bij een Belgische navulsite, echter die moet ik nog uitproberen.
  Dit leek me de printer die het goedkoopst in printen was, makkelijkst was na te vullen en de site het goedkoopst. Ik weet echter nog niet over de printkwaliteit.

  Ik hoop niet dat bovenstaande link als reclame-uiting wordt gezien, gezien het informatieve karakter.
 • [quote:e5f8375bda="ed_from_holland"]Ik had zelf een Deskjet 720c printer, had mijn navulset gekocht bij op de HCC dagen gekocht en heb getracht de kleurencartridge na te vullen met de instructies gekregen van de verkoper (HCC dagen). Resultaten waren niet goed, kleuren liepen in elkaar over en stopte uiteindelijk met printen. Navulinstructies bij de set zelf waren anders en welicht was het wel goed gegaan als ik die had opgevolgd.[/quote:e5f8375bda] Met het navullen van cartridges voor dit type printer heb ik een goede ervaring. Alleen de patronen wel uitlaten lekken buiten de printer. Dat nalekken is dan een minpunt. Ik gebruik een setje van Start. Mijn eerste nagevulde kleurencartridge ging overigens ook mis. Waarschijnlijk was het spuitmondje al droog geworden. Pas na een dag nagevuld. Ik probeer nu direct bij te vullen en dat lijkt tot nog toe goed te gaan. De kleur geel gaat bij mij overigens het hardst.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.