Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

geen herkenning usb poort win98se asus 3pb

5 antwoorden
  • hoe krijg ik mijn usb poort weer aan de praat. device al verwijderd en cold boot gedaan maar niks. is er een patch van microsoft ??
  • USB 2.0 ?? drivers installeren USB 1 staat USB wel op enabled in BIOS ?
  • Misschien heb je nog wat aan deze link : http://www.usbman.com/ En je zegt "weer aan de praat"... hij heeft het dus wel gedaan ? Zo ja, wat is er voorafgegaan dat ie het niet meer doet ?
  • ik heb de software eraf gehaald van een minidisc type (sony MZ-N 505R) en na een tijd de software weer geinstalleerd en hij herkend de external device niet. ik heb die drivers al tig keer proberen te instaleren maar het wil niet.. hij blijft het external device niet herkennen... maar bij apparaten beheer herkent hij de NETMD usb wel.. dus het kan niet aan de USB poort liggen of aan mijn minidisc maar aan mijn software ofzo? :roll:
  • Ik heb wel eens het probleem bij het installeren van m'n usb-printer onder Windows98se dat de installatie-software aangeeft dat de printer niet is aangesloten op de usb-poort terwijl dit wel het geval is. Een oplossing was dan de printer afkoppelen, de computer tweemaal (!) achter elkaar opstarten en dan de printer opnieuw aansluiten op de usb-poort. Windows98se reageerde dan met de melding van nieuwe hardware en de printer-software kon worden geinstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.