Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DRIVE is selectief met spelen van CDR's

5 antwoorden
  • Ik heb een systeem met onderstaande eigenschappen (laptop) en een Matshuta drive voor DVD & CDR & CDRW. Sinds kort wil ie SOMMIGE CD'tjes die even tevoren zijn gebrand niet opstarten. Ik hoor telkens een piepje en dat ie z'n best doet en wil starten maar stopt dan weer. Ik heb dat ondervonden met Princo CDR's en een keer met TDK. Is ie echt stuk of is dit mogelijke uitval van CDR's? (Ik heb nog 80 Princo's vandaar... :-? ) Alvast bedankt voor elke info!
  • Princo is bagger van het allerergste soort. Als je een beetje kritische speler hebt, kan het best voorkomen dat het gros ervan niet werkt. Wees gewoon niet te zuinig met cdr's, daar krijg je altijd spijt van.
  • [b:54c0f18e47]Kijk da's nou duidelijke taal.[/b:54c0f18e47] Bedankt! Ga wel andere kopen, heb mooie Sony's gezien, TDKaatjes, Maxell..... :roll: En met die Princo's ga ik een frisbee-festival organiseren.
  • [quote:36e56781c1="Toshiba707"][b:36e56781c1]Kijk da's nou duidelijke taal.[/b:36e56781c1] Bedankt! Ga wel andere kopen, heb mooie Sony's gezien, TDKaatjes, Maxell..... :roll: En met die Princo's ga ik een frisbee-fetival organiseren.[/quote:36e56781c1] http://shop.cdfreaks.com/showproducts.php3?counter=on Ik heb net 50 van die Mitsui's/MAM's binnen. Werken prima. Per saldo was ik 51 eurocent per stuk kwijt voor deze A-kwaliteit cd's :)
  • Bedankt! Pagina in mijn fav's gezet, ga vanavond es uitgebreid bekijken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.