Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB muis op ps/2 poort met touchpad

Anoniem
MasterSiep
5 antwoorden
 • Ik ben in het bezit van een Compaq Notebook, nl. de Presario 1200 XL 103 met Windows XP Profesional. Een tijd geleden heb ik de Microsoft USB IntelliMouse Optical gekocht. Nu heb ik maar 1 USB poort en op die USB poort zit mijn USB netlink kabel, zodat ik via een andere computer op het internet kan. Ik wil mijn USB muis dus via de USB-ps/2 convertor op de ps/2 poort zitten. Mijn geintegreerde touchpad zit ook op de ps/2. Deze twee maken dus een conflict. Ik heb mijn ps/2 touchpad nu geconfigureerd als een USB touchpad en dat werkt, maar nu heb ik de speciale opties van de muis (4 knoppen i.p.v. 2 en een scrollwiel) niet. HELP.
  Ik wil de USB muis op de ps/2 poort, zonder de opties te verliezen en mijn touchpad moet het blijven doen.
 • en als je er nu een USB carbus hub tussen zet???

  USB hub

  [img:5b79d3b69a]http://www.trust.nl/apictures/large/12918-3.jpg[/img:5b79d3b69a]

  nu heb je dus 3 usb aansluitingen en kan je daar alles op aansluiten..

  kost wel wat, rond de 70 euro ofzo…
 • Ik wil het liever eerst softwarematig oplossen, maar ik had er al aan gedacht. Bedankt
 • wat raar, ik heb HP Omnibook notebook en wanneer ik daar mijn Intellimouse optical op aansluit wordt het touchpath automatisch geblokeerd net als tevens de trackball. Maar ik heb wel de software die op de cd staat (die bij de muis geleverd is) geinstalleerd. Probeer dat eens.
 • Kun je in de BIOS niet instellen hoe touchpad en ps/2 muis tegelijk worden gebruikt? Werkt bij Toshiba en Dell, misschien ook bij Compaq?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.