Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop voor websitebewerking?

6 antwoorden
  • Hai, graag jullie mening over de volgende laptop; ik moet er de komende jaren (!) onder andere een website mee gaan beheren, dus zou er o.a. Dreamweaver op moeten draaien. Spec's: Compaq 1700D 1 Intel Mobile Pentium II 266 13.3" TFT 96 MB Geheugen 3 GB harddisk CD speler / 10/100 Mbit ethernet / 56k6 modem alvast bedankt, T.
  • lijkt me toch wel te doen misschien ietsje sneller 300 mhz ofzo dan weet je zeker dat het wil :P maar hiermee wil het ook wel
  • Ik zit niet in de laptops maar ik kan wel zeggen dat wat extra geheugen welkom is. De Hd is ook wel wat klein.
  • Het scherm lijkt me ook wat klein om een mooi beeld te krijgen van de pagina 's. Mogelijk kun je er een (grotere) monitor aan hangen. Geeft je een beter idee van hoe het er uit komt te zien.
  • Klink wel oké dus. Helaas heb ik weinig te willen in dit geval; de school betaalt ervoor 8) V.w.b. scherm, ik heb thuis nog een leuke Hitatchi CM640ET staan die ik er maar aan hang. Geheugen zal ik er t.z.t. wel bij kopen als er problemen zijn. En de harde schijf? Als ik er enkel w2k met word en dreamweaver op zet blijft er denk ik wel genoeg ruimte over voor een kleine website :lol:. Alvast bedankt, Thor2002
  • Het is wat krap maar beheer van een normale website zou geen enkel probleem moeten zijn. Misschien is een krap systeem ook wel een voordeel, dan weet je dat het bij een ander ook altijd wel werkt, qua formaat en snelheid.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.