Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Harde schijf overzetten

4 antwoorden
  • Wie kan mij helpen bij het volgende: In mijn PC zitten 3 harde schijven, nu wil ik de tweede harde schijf ( waar dus geen systeemsoftware of iets dergelijks op staat) uitbouwen en in een andere PC zetten. Als ik de harde schijf heb uitgebouwd en deze PC weer opstart, moet ik dan nog iets in BIOS veranderen of functioneert deze PC dan weer als normaal maar dan met 1 schijf minder? En, zijn er nog andere zaken waar ik rekening mee moet houden ? Alvast bedankt voor je hulp. Joost.
  • als er geen systeem software opstaat hoef je nergens anders rekening mee te houden. Wel in het bios de schijf even afmelden en de andere (3e) op de goede plaats aanmelden mocht je deze op de plaats van de vorige (2e) aan de kabel hangen nu. laat je de 3e schijf gewoon op zijn plaats dan hoef je alleen de verwijderde schijf af te melden....
  • Het kan wel problemen geven met software die op de derde schijf is geinstalleerd en in het register is opgenomen. Als in het register staat dat Aplicatie A zich op E:\program\Applicatie A\ bevindt dan is het lastig. Sommige software kan hardnekkige problemen opleveren, maar misschien heb je mazzel en valt het allemaal wel mee.
  • [quote:ce1ccdb9d3="digital3D"]Wie kan mij helpen bij het volgende: In mijn PC zitten 3 harde schijven, nu wil ik de tweede harde schijf ( [b:ce1ccdb9d3]waar dus geen systeemsoftware of iets dergelijks op staat[/b:ce1ccdb9d3]) uitbouwen en in een andere PC zetten. Als ik de harde schijf heb uitgebouwd en deze PC weer opstart, moet ik dan nog iets in BIOS veranderen of functioneert deze PC dan weer als normaal maar dan met 1 schijf minder? En, zijn er nog andere zaken waar ik rekening mee moet houden ? Alvast bedankt voor je hulp. Joost.[/quote:ce1ccdb9d3] dus staat er geen hardnekkige software op,toch?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.