Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

1 nummer branden en de cd verder openlaten

Anoniem
robvdm
4 antwoorden
  • IK werk met Nero 5.5. Ik kan wel een hele cd ineens branden, maar het is niet mogenlijk om 1 nummer te branden en de cd niet af te sluiten zodat ik een verzamelcd kan maken. Daar is wel een vakje voor, maar dat kan ik niet aanvinken. Ik heb een plextor cd-schrijver. Ik had hetzelfde probleem met Easy cd creator en dat is de reden dat ik overgestapt ben op Nero. Heeft iemand een idee?
  • Koekeloert eens op deze site http://www.romstore.be/nero.htm - 't zal er wel bij staan, denk ik.

    (als je 't niet vindt: Nieuwe compilatie beginnen - dan Beginnen met een multisessie en de keren daarna Doorgaan met een Multisessie)

    :D
  • Bedankt voor je reactie, maar mijn versie van Ahead is een latere dan die op die site behandeld wordt. Er is wel een mogenlijkheid voor het maken van een multisessiecd, alleen kan ik dat vakje niet aanklikken. Het staat niet `aan`. Het nummer wat ik wil branden heb ik opgeslagen als `wav` file. Kan dat er iets mee te maken hebben?
  • Als je een audio-cd brandt moeten alle nummers in de eerste sessie zitten. Een multisessie-cd branden gaat dus niet werken met audio. Als je een verzamelcd wil maken dan kun je het beste eerst alle nummers van cd naar je harddisk kopiëren en vervolgens de hele cd branden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.