Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

hulp gevraagd met nero

6 antwoorden
  • Hallo, ik heb een probleempje, Als ik met nero een film wil branden op cd dan gaat het encoderen gewoon goed, maar dan voor het branden krijg ik de melding dat er te weinig ruimte op de cd-r is om de film te branden hoe kan dat want de film is maar 450mb en op de cd-r kan 700mb, wie weet meer? Alvast bedankt voor de eventuele reactie's
  • 'k weet niet of jouw antwoord hierbij staat ('k heb het zelf nog nooit helemaal gelezen) maar 'k zou er eens bij zoeken: http://www.romstore.be/nero.htm
  • Ik ga ff kijken, THANKS! :D
  • Nee ik heb gekeken maar niets hoor ik zal het eens met een externe mpeg decoder proberen, dan kan ik het bestand toch gewoon branden en in mijn svcd speler afspelen?
  • [quote:97c0027515="lasvaganza"]Nee ik heb gekeken maar niets hoor ik zal het eens met een externe mpeg decoder proberen, dan kan ik het bestand toch gewoon branden en in mijn svcd speler afspelen?[/quote:97c0027515]'k zou het niet weten... niet bekend met die dingen... :-?
  • [quote:f3a065c57e="Passer"][quote:f3a065c57e="lasvaganza"]Nee ik heb gekeken maar niets hoor ik zal het eens met een externe mpeg decoder proberen, dan kan ik het bestand toch gewoon branden en in mijn svcd speler afspelen?[/quote:f3a065c57e]'k zou het niet weten... niet bekend met die dingen... :-?[/quote:f3a065c57e] Als je er niet bekend mee bent dan hoef je toch ook geen 'antwoord' te geven? Je kunt inderdaad eerst met een andere decoder rippen en daarna het bestand branden met Nero. Misschien heb je hier iets aan; http://www.xs4all.nl/~ronh/d2svcd.htm greetz.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.