Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Formatteer programma NTFS

7 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een klein programma, waarmee ik vanaf diskette mijn hdd naar NTFS kan formatteren. Ik wil dat dus niet doen vanaf de windows XP cd-rom. Het probleem dat zich bij mij voordoet, is dat het formatteren bij 23% stopt, dan een tijd stil staat en vervolgens in één keer doorloopt naar de 100%, helaas is de schijf (c-partitie) dan niet goed geformatteerd. Het maakt niet uit, of ik bij het formatteren naaf fat32 of NTFS formatteer.
  • Je bent op zoek naar de opstart- en programmadiskette van Partition Magic... Als je dat pakket aanschaft kun je die diskettes zelf maken. Succes!
  • Ik heb PM8, maar ik krijg de optie om die disks te maken niet werkend. Hij blijft grijs en ik kan daar dus niks mee.
  • waarom verwijder je de partitie niet met fdisk. en maak je een nieuwe partitie aan. opnieuw opstarten. dan formateren format c:/q en windows opnieuw intalleren. maak eerst een nieuwe opstartdiskette in windows. je kunt toch ook met partition magic. van fat 32 naar ntsf overzetten of andersom. zonder te formateren,of wil je toch format c: dan kun je het beste gewoon een schone installatie doen. sukses.
  • [quote:dd6bbece64="Peter Vooges"]Ik heb PM8, maar ik krijg de optie om die disks te maken niet werkend. Hij blijft grijs en ik kan daar dus niks mee.[/quote:dd6bbece64] Dàt is dus het probleem!: is er bij het installeren van PM iets fout gegaan?
  • Niet dat ik weet, maar verwijderen en opnieuw installeren is een optie.
  • [quote:4b07b7f0c9="vedion"] dan formateren format c:/q en windows opnieuw intalleren. [/quote:4b07b7f0c9] [color=darkblue:4b07b7f0c9]Ik heb zelf ook wel eens een dergelijk probleem gehad. Bleef ellende houden tot ik op het 'briljante' idee kwam om de /q bij het formatteren eens achterwege te laten. Duurde even, maar daarna ging het wel goed. Misschien een poging waard?[/color:4b07b7f0c9]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.