Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

ROM programmeren

3 antwoorden
  • Beste mede hobbyisten ik ben op zoek naar een programmeerapparaat waar ik mijn PLCC rom van 32 pins van mijn dvd speler kan kopieren en eventueel bewerken voordat ik hem terug in mijn dvd speler plaats. is er iemand in de omgeving van den bosch die dat voor mij kan doen , of wil iemand zijn programmer waar het mee kan aan mij verkopen . zo kan ik mijn dvdspeler regio en macrovision vrij maken en kan ik tevens andere mensen van dienst zijn . bij voorbaat dank F.Leenders uit den bosch
  • Ik weet helaas niet een programmeerapparaatje, maar wat ik wel weet: Het is mogelijk om de ROM te lezen, en daarna in een ander chipje te stoppen. Om de ROM te updaten en weer in de oude chip te stoppen is onmogelijk: Read Only Memory. Maar dat snapte je denk ik al wel. Misschien dat je het aan de hcc robotica vereniging kan vragen: die zijn ook mee bezig. Suc6!
  • [quote:9378fb8f69="F.Leenders"]Beste mede hobbyisten ik ben op zoek naar een programmeerapparaat waar ik mijn PLCC rom van 32 pins van mijn dvd speler kan kopieren en eventueel bewerken voordat ik hem terug in mijn dvd speler plaats. is er iemand in de omgeving van den bosch die dat voor mij kan doen , of wil iemand zijn programmer waar het mee kan aan mij verkopen . zo kan ik mijn dvdspeler regio en macrovision vrij maken en kan ik tevens andere mensen van dienst zijn . bij voorbaat dank F.Leenders uit den bosch[/quote:9378fb8f69] SORRY MIJN FOUTJE ik bedoel natuurlijk eprom :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.