Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Aanschaf hardware

Anoniem
Salv
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zou willen weten wat voor hardware ik moet aanschaffen voor de naschoolse opvang. Kinderen tot ongeveer 15 jaar. Welke spellen zijn geschikt en wat voor eisen stellen die spellen aan de hardware?
  Is een Pentium II, 64 MB nog interessant?
  Ik ben al een hele tijd uit de kinderen, dus ik heb geen idee wat voor spellen op de markt zijn en welke geschikt zouden zijn voor kinderen op de naschoolse opvang.

  Alvast bedankt voor de reaktie.
 • Welke spellen geschikt zijn is een haast niet te beantwoorden vraag. Dat hangt af van wat jij vindt dat kan. Zo zijn er schietspellen en sportspellen. Ik kan mij indenken, dat jongeren van tegen de 15 wel iets zien in de sensatie van schietspellen. Hoewel dergelijke spellen (games) absoluut niet mijn voorkeur hebben. Sportspellen, zoals Fifa, Voetbalmanager, Formule 1, NBA Basketball hebben al weer een hele andere inslag en zomogelijk ook een ander publiek.

  Een pentium 2 is voor de huidige generatie spellen uit den boze. Maar op een dergelijke machine zijn zeker nog wel andere leuke spellen te spelen. Of die echter voorzien in de behoefte van de gebruikers, tja, dat weet ik ook niet. Het is ook de trend in de hardware- en softwareontwikkeling. De fabrikanten maken ons steeds lekkerder en om die behoefte te moeten bevredigen, moeten we steeds grotere en snellere PC's aanschaffen.
  De fabrikant bepaalt en wij cosumeren lijdzaam mee.

  Een echte spellenfreak ben ik niet, Simcity 3000 vind ik nog leuk om te doen, maar de echte kenners weten wel wat vandaag de dag wenselijk is, om als spel computer aan te moeten schaffen. Succes in ieder geval in de naschoolse opvang, Jan K.
 • Een heleboel spellen (ook gratis) die nog interessant zijn voor 15 jarigen, en ook nog werken op een PII : http://www.pcgazet.be/

  Eddy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.