Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Film staat op z,n kop

12 antwoorden
 • :oops: [color=blue:166eda73d4][/color:166eda73d4]Beste Computervrienden, Wie kan mij helpen met het volgende; Ik heb een prachtige film gedownload en met Nero op een 90 minuten CD gezet, het beeld en geluid zijn geweldig, alleen staat het op z'n kop. Wat heb ik vergeten of verkeerd gedaan? Bij voorbaat dank, Kees.
 • had je de film ook al bekeken toen je hem gewoon nog op de schrijf had staan. zo ja! was hij toen niet op z'n kop. denk dat het aan de gene ligt die die film op internet heeft gezet. mischien zijn er programma's waar je alles weer goed kan zetten. net zoals bij plaatjes moet dit toch ook bij films kunnen. maar mag dit eigelijk wel. ik antwoord er wel op, maar je hebt hem gedownload. legaal? :D . nou waar. dat wil ik wel eens weten. dus ik zal de vraag veranderen in: hoe kan je "een filmpje" weer goed zetten. hij is nu namelijk op z'n kop :D
 • :lol: Hallo, Ik heb deze film dedownload bij fasttrackmovies via kazaalite, deze films zijn van hoge kwaliteit en gecontroleerd. Het rare is dat hij op mijn harde schijf via Windows Media player wel goed staat en perfekt speelt, maar nero brand hem op z,n kop. Dat heb ik weer!! Kees.
 • Zal ik dan maar de eerste zijn met deze opmerking? Draai je tv op z'n kop, probleem opgelost. Ontopic, weet ik het antwoord niet.
 • :P Ja, dat zeiden mijn familieleden ook al, maar daarmee is het probleem niet opgelost. Graag wat meer oplossingen graag. Kees.
 • Als ik effe google, dan zie ik dat dit probleem vaker voorkomt. Wanneer als je de film door nero laat converteren. Waarschijnlijk is dit ook bij jou zo gedaan. Oplossing: converteer met TemEnc oid, tot mpeg en brand 'm daarna pas met Nero.
 • draai hem dan eerst eens op zijn kop, voordat je m brand. krijg je hem uiteindelijk goed! met de windows movie maker 2 nl lukt het hier, om een beeld 90 of 180 graden te draaien. succes, jules
 • Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd. Ook hier geldt dat de beheerders zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.
 • mooi gekopierd en geplakt. dacht eerst.................ach laat ook maar
 • jonge jonge jonge jonge, wat zijn we weer braaf! als iemand vraagt hoe het kan dat zijn beeld op de kop staat, boeit het niet hoe hij aan die film komt! kijk, als hij vraagt waar je dat illegale spul kunt halen, is het wat anders, maar dit gaat puur over video. maar tip: noem het de volgende keer gewoon anders, zoals een zelfgemaakt filmpje ofzo. voorkom je dit gezeik
 • Dit irritante nero probleem ken ik. Maar goed. Als je ffdshow installeert zit er een optie om het beeld te draaien. Als je dan met nero converteert staat het beeld weer goed. Alleen als je de avi afspeelt op je comp staat die weer op zn kop. Maar je zet dan de optie in ffdshow weer uit.
 • :D Dit probleem is opgelost met de hulp van Thijs, FFDSHOW geinstallerd videoflip inschakelen en film wordt rechtop gebrand. Een ieder die heeft meegeholpen hartelijk dank, speciaal Thijs. Vr. Gr. Kees van Beelen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.