Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vastlopen bij gebruik brander en floppy-drive!

3 antwoorden
  • Ik heb nou toch weer een vaag probleem met die k*tcomputer van mij! :evil: Telkens als ik een cd in mijn brander doe of een schijfje in m´n floppy-drive loopt de computer vast!! Zo ineens, sinds een paar dagen en geen logische verklaring! :( Bij mijn DVD player heb ik dit probleem niet. Ik heb overigens een Aopen 4850 brander en gewoon een standaard ploppy floppy drive... Ik werk met Windows 98SE. Kent iemand dit probleem en veel belangrijker DE OPLOSSING??? Alvast bedankt!
  • [quote:fa4eba6def="spatlip"]Ik heb nou toch weer een vaag probleem met die k*tcomputer van mij! :evil: Telkens als ik een cd in mijn brander doe of een schijfje in m´n floppy-drive loopt de computer vast!! Zo ineens, sinds een paar dagen en geen logische verklaring! :( Bij mijn DVD player heb ik dit probleem niet. Ik heb overigens een Aopen 4850 brander en gewoon een standaard ploppy floppy drive... Kent iemand dit probleem en veel belangrijker DE OPLOSSING??? Alvast bedankt![/quote:fa4eba6def]scan eens met een virus scanner.kijk of je psu wel meer dan 300watt is>koop een ander mobo>koop een andere brander>kijk je flatkabels eens na>probeer eens een ander os. het kan ook een irq konflikt.
  • Virus heb ik niet, heb meerdere malen gescand en aan de voeding kan het ook niet liggen. Heb deze computer nu bijna 3 jaar en het lijkt me sterk dat de voeding en mobo nou opeens gaan protesteren! Zoals ik al zei doet m´n DVD-player het wel gewoon en die is nog het oudst ook! Iemand anders nog suggesties?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.