Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

schrijffout bij branden

dort
6 antwoorden
 • Telkens als ik een CD brand krijg ik na een paar minuten in de brandfase een schrijffout: "ongeldig veld in CDB"of "onleesbare track". Ik gebruik Nero in een PC PIII 550 Brandsnelheid 4x. Ik heb al verschillende merken en types CD gebruikt!!!!
  Wie helpt mij???
 • Hoe oud is die brander???
 • De brander is even oud als de PC n.l. 3 jaar.
  Merk LG.
 • volgens mij suggereert de boodscahp dat de data die je wil branden niet goed is lijkt me.
  Wat wil je branden, en hoe ? On the fly duppen of zo ?
  Gaarne uitgebreide info meegeven anders is het zo gokken
 • Ik wil een back up hebben van de data op m'n HD, omdat ik m'n HD wil formatteren, want m'n PC vertoont kuren. Bij elkaar zo'n 1,3 Gb, dus 2 CD's. Ik heb inmiddels ontdekt dat hij wel kleine hoeveelheden data ( zo tot 50 Mb) goed wegschrijft. Bij grotere hoeveelheden b.v. 200 Mb komt de schrijffout. Dan is er wel al een groot deel weggeschreven, want de ruimte is bezet. De data is dan echter niet goed leesbaar. Ik schrijf nu op een CDRW kleine hoeveelheden weg. Hoe kan ik trouwens verkeerd weggeschreven data wissen van een CDRW zonder de hele CD te hoeven wissen????

  Bedankt voor het meedenken!!
 • Indien je "packet writing" gebruikt, kun je gewoon selecteren en deleten. Daar heb je wel weer speciale progjes voor nodig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.