Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer word steeds stukje trager plz help me

17 antwoorden
 • Hallo, Ik merk het voornamelijk met gamen. In het begin loopt alles soepeltjes en speelt het allemaal lekker, maar naarmate het spel vordert ongeveer na een half uur gaat alles steeds trager en schokkeriger. Heeft iemand enig idee hoe dat komt? Ik zou erg blij zijn met advies Bij voorbaat veel dank :D
 • Wat voor PC heb je? Processor ? Geheugen? grafische kaart? Welke programma,s starten er allemaal mee op?
 • Nou, de kans is groot dat je geheugen wordt volgezet met shit. Zorg dus dat dit op peil blijft. Gebruik hiervoor een tool als: MemTurbo zie [url]www.download.com[/url]
 • [quote:2b02b1aa62="pietjg"]Wat voor PC heb je? Processor ? Geheugen? grafische kaart? Welke programma,s starten er allemaal mee op?[/quote:2b02b1aa62] Amd Thunderbird 1000 mhz 512 ddr geforce 4 mx440 alle programmas zet ik altijd uit als ik begin met gamen (ik game online)
 • [quote:496db95070="grotesmurf"][quote:496db95070="pietjg"]Wat voor PC heb je? Processor ? Geheugen? grafische kaart? Welke programma,s starten er allemaal mee op?[/quote:496db95070] Amd Thunderbird 1000 mhz 512 ddr geforce 4 mx440 alle programmas zet ik altijd uit als ik begin met gamen (ik game online)[/quote:496db95070] Dit maakt egt niet uit. Het zou slecht zijn als je processer na een half uur op halve speed gaat lopen :lol:
 • lijikt of je ram te vol aan het raken is, misschien even proberen met het progje van peter, maar niet alle progjes om je geheugen te resetten werken vlekkeloos
 • [quote:a4b2e1c7db="rombaft"]lijikt of je ram te vol aan het raken is, misschien even proberen met het progje van peter, maar niet alle progjes om je geheugen te resetten werken vlekkeloos[/quote:a4b2e1c7db] Klopt, maar met Memturbo heb ik goede ervaringen. Een beetje zoeken bij download.com levert vast nog wel meer progjes op. Je kan ook eens zoeken bij google op goede memory tool of zoiets. En er zijn vast wel members van dit forum met ervaringen. Dus open anders een nieuw topic. Peter
 • over dat soort programma's had ik eerst ook een vraag of ze nou echt werkten [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=82254&highlight=speed+boosters]zie hier[/url] (die vraag was eigenlijk over of speedbooster enz ook werkte maar ze gingen snel over op internet :-? )
 • Als ik vragen mag. Om welk spel gaat het eigenlijk? Het lijkt namelijk wel of er iets van een memoryleak is, maar het lijkt me niet dat een beetje fatsoenlijk spel met dat soort bugs te kampen heeft.
 • [quote:f2c3bed7b3="JurgenvW"]Als ik vragen mag. Om welk spel gaat het eigenlijk? Het lijkt namelijk wel of er iets van een memoryleak is, maar het lijkt me niet dat een beetje fatsoenlijk spel met dat soort bugs te kampen heeft.[/quote:f2c3bed7b3] en anders komt er toch wel een patch?? :-?
 • [quote:49597114bb="computer_nerdo"]over dat soort programma's had ik eerst ook een vraag of ze nou echt werkten [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=82254&highlight=speed+boosters]zie hier[/url] (die vraag was eigenlijk over of speedbooster enz ook werkte maar ze gingen snel over op internet :-? )[/quote:49597114bb] Die vuile nerdz gaan ook altijd offtopic :lol:
 • [quote:4cc4cb4439="Peter Hoogendoorn"][quote:4cc4cb4439="computer_nerdo"]over dat soort programma's had ik eerst ook een vraag of ze nou echt werkten [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=82254&highlight=speed+boosters]zie hier[/url] (die vraag was eigenlijk over of speedbooster enz ook werkte maar ze gingen snel over op internet :-? )[/quote:4cc4cb4439] Die vuile nerdz gaan ook altijd offtopic :lol:[/quote:4cc4cb4439] en wat doe jij nu dan?? :P :lol:
 • [quote:50c08e3c27="computer_nerdo"][quote:50c08e3c27="Peter Hoogendoorn"][quote:50c08e3c27="computer_nerdo"]over dat soort programma's had ik eerst ook een vraag of ze nou echt werkten [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=82254&highlight=speed+boosters]zie hier[/url] (die vraag was eigenlijk over of speedbooster enz ook werkte maar ze gingen snel over op internet :-? )[/quote:50c08e3c27] Die vuile nerdz gaan ook altijd offtopic :lol:[/quote:50c08e3c27] en wat doe jij nu dan?? :P :lol:[/quote:50c08e3c27] Jij snapt hem :wink: Nu weer ontopic!
 • persoonlijk zou ik het dan toch houden op iets als freeram xp pro 1.3 in mijn ervaring veel beter dan de mem ellende en ik zou de progjes van startup monitor en startup exe eens downen die zijn veel uitgebreider dan bv msconfig en zo kun je ECHT zorgen dat er niets onnodigs om te gamen owrdt opgestart...
 • Hmm, duidelijk een geval van het gevolg wegnemen ipv de oorzaak. Misschien idd wel een goed idee om eens te kijken voor een patch.
 • [quote:bdb8ed814f="JurgenvW"]Hmm, duidelijk een geval van het gevolg wegnemen ipv de oorzaak. Misschien idd wel een goed idee om eens te kijken voor een patch.[/quote:bdb8ed814f] Lijkt me logisch aangezien de oorzaak niet is aan te pakken
 • Als de Topic Starter nu eens zou willen reageren :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.