Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

q-tec voeding valt plotseling uit

Anoniem
Nightfire
2 antwoorden
  • Ik heb het volgende probleem: Ik heb een q-tec voeding van 400W lownoise gekocht (PSU 400W Dual Fan Gold Low Noise website >>> http://www.qtec.info/products/product.htm?artnr=13352). Alles aangesloten op mijn gigabyte SINXP-1394 moederbord, winxp start allemaal netjes op en dan ineens valt de spanning weg voor ongeveer 1 seconde.

    Ik heb al een andere voeding gekregen van de winkel maar deze heeft precies hetzelfde probleem. Mijn originele voeding 350 W lownoise, eveneens van q-tec, draait als een trein.
    kabels zitten goed vast en de temperaturen van cpu etc kloppen ook allemaal.

    Zowel de website van q-tec als de winkel weet geen antwoordt op mijn vraag. Hebben jullie ook zo'n ervaring gehad en/of hebben jullie een oplossing voor mij??

    thnx
  • kijk een ofdat je voltges niet te veel afwijken. (staat in de Bios)
    Als dat het probleem niet is… Je kan dan niks anders doen dan vragen ofdat je een ander merk kan krijgen. Je had trouwens het beste een Antec trupower kunnen kopen (380)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.