Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

wenskaarten en visitekaartjes

4 antwoorden
  • Ik ben van plan eigenvisitekaartjes en wenskaarten te gaan afdrukken. Die kun je kant-en-klaar geponst in vellen kopen van easycomputing en avery. Heel handig, maar het komt dan wel akelig precies hoe het vel door de printer wordt gevoerd. Ik heb er 2 vragen over: 1. heeft iemand (vergelijkende) ervaring met het beprinten van zulke vellen: welke printers doen dat het beste. 2.heeft iemand ervaring met invoer in een epson stylus color 1520 van zulke vellen. Bij mij komen de vellen er in deze printer steeds niet goed (te hoog, scheef) in.
  • Heb het hiero zo gedaan, ik heb 1 vel met kaartjes gedrukt voor de visite kaartjes, heb ik zelf een vel gemaakt in publisher en daarna na de drukker gebracht die heeft er nog een paar copies van gemaakt op dik papier en er ff een plastic laagje over gegooid en klaar waren mijn visite kaartjes.. Groeten Gerwin..
  • :roll: ja, goeie tip. de voorgeponste vellen gaan er steeds maar verkeerd in, en dit lijkt me de goeie weg. bedankt
  • Ik heb ook altijd zo'n probleem gehad met de cd-print plak dingen kreeg ze nooit goed gecallibreert ! Zat er altijd wel iets naast.. Heb ik dus tegenwoordig gewoon een snij passer + plak vellen voor op cd's en klaar.. :D het is iets omslachtig, maar het werkt wel ! Groeten Gerwin..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.