Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

D-link ISDN Router

8 antwoorden
  • We hebben hier nog een D-link router type DI-300. Maar die staat hier in de kast oud te worden... Wat kan daar nog mee gebeuren? Is dat bruikbaar om een ADSL-modem op aan te sluiten?
  • [quote:d5e6569a81="Aerypton2"]We hebben hier nog een D-link router type DI-300. Maar die staat hier in de kast oud te worden... Wat kan daar nog mee gebeuren? Is dat bruikbaar om een ADSL-modem op aan te sluiten?[/quote:d5e6569a81] Nee, is een ISDN router dus niet bruikbaar voor ADSL. Je kan hem wel aan mij geven :wink: of verkopen op: [url]www.marktplaats.nl[/url]
  • misschien kan je hem nog gebruiken: tot voor enkele weken werkten wij hier ook nog met een Modem: Eicon Networks, Diva ADSL - 3 lampjes Hub Diva 2430 ADSL Internet Gateway en alles werkte goed, behalve bij mij: het uploaden. (D-link-ethernetkaarten schijnen er wel eens last van te hebben.... :roll: ) Voor de rest: geen prolemen...
  • [quote:9ce539146a="Passer"]misschien kan je hem nog gebruiken: tot voor enkele weken werkten wij hier ook nog met een Modem: Eicon Networks, Diva ADSL - 3 lampjes Hub Diva 2430 ADSL Internet Gateway en alles werkte goed, behalve bij mij: het uploaden. (D-link-ethernetkaarten schijnen er wel eens last van te hebben.... :roll: ) Voor de rest: geen prolemen...[/quote:9ce539146a] Maar het is een ISDN modem, dan heb je daar met ADSL tog nix aan?
  • [quote:0b7e799ff8="Peter Hoogendoorn"]Maar het is een ISDN modem, dan heb je daar met ADSL tog nix aan?[/quote:0b7e799ff8]euh ... ja... 'k zag alleen al maar D-link staan en 'k was al bezig te antwoorden... volgende keer de rest ook wat aandachtiger lezen... :oops:
  • [quote:5e1f865deb="Passer"][quote:5e1f865deb="Peter Hoogendoorn"]Maar het is een ISDN modem, dan heb je daar met ADSL tog nix aan?[/quote:5e1f865deb]euh ... ja... 'k zag alleen al maar D-link staan en 'k was al bezig te antwoorden... volgende keer de rest ook wat aandachtiger lezen... :oops:[/quote:5e1f865deb] We lossen elkaar af :lol:
  • Kan ADSL niet gecombineerd worden met ISDN? Ik dacht dat ISDN enkel wou zeggen dat het over een dubbele (tele)foonlijn gaat, waarvan één lijn ook ADSL kon zijn..
  • [quote:e2b2f63837="Aerypton 2"]Kan ADSL niet gecombineerd worden met ISDN? Ik dacht dat ISDN enkel wou zeggen dat het over een dubbele (tele)foonlijn gaat, waarvan één lijn ook ADSL kon zijn..[/quote:e2b2f63837] Dat kan niet, als je ADSL neemt moet je apart kiezen voor een ADSL analoog modem of voor een ADSL ISDN modem. Je kan dus niet met een gewoon ISDN modem gaan internetten. Dus ook niet met een ISDN router. Peter

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.