Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Wat heet groot probleem

benjorna
6 antwoorden
 • Sinds gisteren ben ik in het bezit van een Acer laptop. Mooi apparaat. Echter, tot mijn schrik doen een tweetal, of misschien wel drie, belangrijke zaken het niet. Ondanks dat Acer netjes alles meeleverd. De combidrive en de draadloze lanaansluiting worden domweg niet geactiveerd en herkend. Ik kan derhalve geen software of netwerkverbinding krijgen. En windowsXPPro helpt ook niet echt mee. Het bios geeft ook al geen soelaas en de upgrade is moeilijk tot niet te installeren. Daarnaast geeft systeemherstel ook geen uitkomst. Of ik doe gewoon iets ongelooflijk fout.
 • opnieuw installeren die bak,

  of je moet alle drivers gaan zoeken, maar ene nieuw herinstallatie lijkt me toch de beste oplssing
 • Hoe staat het ervoor in apparaatbeheer?
  En wat bedoel je met: een upgrade is moeilijk of niet te installeren?

  En wat bedoel je met deze:
  [b:b540b8bf00]Ik kan derhalve geen software [/b:b540b8bf00]of netwerkverbinding [b:b540b8bf00]krijgen.[/b:b540b8bf00]
 • Wat ik bedoel te zeggen is dat het upgraden van het bios niet gaat. In apparatenbeheer wordt de combidrive wel herkent, maar ben ik niet in staat tot het installeren van programma's omdat de benodigde driver er gewoon weg niet is. XPPro herkent dus de drive wel, maar daar houdt het mee op. En voor wat betreft het netwerk is het me tot nu toe niet gelukt om vanaf de laptop verbinding met het internet te krijgen. Wel met de hoofdpc.
 • Sinds gisteren ben ik in het bezit van een Acer laptop. Mooi apparaat. Echter, tot mijn schrik doen een tweetal, of misschien wel drie, belangrijke zaken het niet. Ondanks dat Acer netjes alles meeleverd.
  te]

  Als het een nieuwe is, heb je garantie en kun je er meer terug naar de winkel. Als hij volledige geconfigureerd is afgeleverd, moet hij werkend worden verkocht.

  De combidrive en de draadloze lanaansluiting worden domweg niet geactiveerd en herkend.

  Wat zie je in apparaatbeheer als je bij de eigenschappen van deze apparaten kijkt?

  Ik kan derhalve geen software of netwerkverbinding krijgen.

  Wat bedoel je met: Ik kan geen software (…) krijgen?

  En windowsXPPro helpt ook niet echt mee.

  Wat wil je er mee doen en wat lukt er niet?

  Het bios geeft ook al geen soelaas en de upgrade is moeilijk tot niet te installeren.

  Waarom wil je het BIOS upgraden?

  Daarnaast geeft systeemherstel ook geen uitkomst. Of ik doe gewoon iets ongelooflijk fout.[/quo

  Betekent dat, dat je systeemherstel hebt uitgevoerd? Het kan zijn dat je dan wel Windows hebt hersteld, maar dat er nog steeds drivers voor je netwerkkaart moeten worden geladen. Heb je geen losse CD´s met drivers meegeleverd gekregen?

  Ben
 • Ik heb alles meegekregen, maar de driver zelf wordt ook herkend, maar softwarematig kan ik deze niet installeren. Windows herkent de drive wel, maar de driver zelf reageert niet. Op de harde schijf staan ook geen installatiebronnen. In het bios staat de drive ook vermeld, maar echter niet aangevinkd. Ik kan dus ook niks booten vanaf cd-rom

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.