Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

opstartprobleem

13 antwoorden
 • Als ik mijn computer opstart krijg ik ca 15 minuten :evil: het Packard Bell scherm te zien en pas daarna start mijn computer pas echt op. Waarschijnlijk omdat mijn interne 6 in 1 flash card reader niet opstart In APPARAATBEHEER staat er bij een USB-apparaat voor massaopslag dat hij niet opstart. In DEZE COMPUTER word alleen het diskettestation weergegeven. Eerst stonden er 5 verwisselbare opslagschijven bij, maar die worden nu niet meer weergegeven. Ik heb al smart-restore geprobeerd, de recovery diskette van PB, maar niets helpt. Ik heb een PB Videodreammachine 3 met AMD Athlon XP 2600+ 512 MB DDR 120 GB/7200 RPM 16x DVD DVD-RW/ DVD+RW ATI Radeon 9200 + TV-out 128 MB DDR IEEE 1394 FireWire Diamond Loudmouse Subwoofer set interne 6 in 1 flash card reader draadloze muis en toetsenbord Wie kan mij helpen? :D
 • Misschien eens proberen die 6 in1 smartreader los te maken. Start alles dan goed op....? Zo ja, koop gewoon een nieuwe smartreader (of computer waar de smartreader wel werkt).
 • [quote:7105d14495="Wisja"]Zo ja, koop gewoon een nieuwe smartreader (of computer waar de smartreader wel werkt).[/quote:7105d14495] Zo :lol: wel extreem een nieuwe pc kopen als de smartreader het niet doet. :lol: :lol: :lol: Heb hij wel gewerkt in het verleden? Heb je wel eerst de drivers geinstalleerd en toen pas na de herstart de USB kabel in de poort gestoken.???
 • De cartreader is een interne en zat er al in toen ik de computer kocht. Hij heeft het bijna een maand goed gedaan en in een keer deed hij het niet meer. Ik heb wel gezocht naar nieuwe drivers, maar kan deze nergens vinden.
 • Standaard check : Virusscan gedraaid ? Ad-aware gedraaid ? Apparaat uit systeem appraten gooien en dan opnieuw ? Anders recovery cd erop of Format c:
 • Ik heb alles al geprobeerd wat je zegt behalve format c. Als ik dat probeer krijg ik het volgende te zien: Deze schijf kan niet worden geformatteerd. Sluit alle schijfhulpprogramma's of andere programma's die deze schijf gebruiken af en controleer of de inhoud van deze schijf in geen enkel venster wordt weergegeven. Probeer vervolgens de schijf opnieuw te formatteren. Ik heb er maar weinig verstand van en ik weet niet wat ik nu moet doen. Ik heb overigens geen cd van windows XP. Deze was al geinstalleerd bij aanschaf van de computer.
 • Ben je aan het proberen je C Schijf te formateren onder Windows?
 • Packar bell : winxp was al ingeinstalleerd, hebben ze geen recovery-cd meegeleverd, zo ja deze terugzetten. zo nee : heb je garantie, laten zij dan je XP weer terugzetten.
 • Ik heb een recovery disk en heb deze ook al gebruikt, maar dit helpt niet. [i:b575bfdaa6]Ben je aan het proberen je C Schijf te formateren onder Windows?[/i:b575bfdaa6] Ja dat heb ik geprobeerd, maar dat lukt niet.
 • Je C-schijf kan je niet formateren onder windows, als daar je besturingssysteem op staat.
 • Problemen met driveletter toewijzingen willen nog wel eens opgelost worden door de volgende register sleutels te verwijderen: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E980-E325 11CE-BFC1-08002BE10318}] "UpperFilters"=- "LowerFilters"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] "LowerFilters"=- "UpperFilters"=-
 • Bij HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E980-E325 11CE-BFC1-08002BE10318}] staat geen: "UpperFilters"=- "LowerFilters"=- Bij de andere wel, maar die is van de dvd-rom en die werkt goed
 • Geen waarborg meer? Zo ja >terug naar bakker. Zo neen >Format C:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.