Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Brander brandt geen cd-r... maar wel cd-rw ??

@ppie
3 antwoorden
  • Hallo daar.

    Ik heb een raar probleem met m'n Lite-on 12101 brander. Het branden van wat data of audio op een rewritable is geen probleem. Maar ik krijg het niet voor elkaar om een cd-r gebrand te krijgen.
    Wat me opvalt bij het branden (met Nero 5.5.10.20) is, dat bij het branden van de cd-rw de leesbuffer wél gebruikt wordt (dat kleine blauwe balkje …%), bij het branden van een cd-r blijft deze leeg. De totale voortgang blijft bij een cd-r hangen op pakweg 5%, waarbij dan onderin "Lead in" blijft staan.
    In m'n ouwe systeem gaf de brander geen problemen. Ik heb 'm in m'n nieuwe systeem overgezet (Asus A7N8X (Nforce2), winXP Prof met servicepack1).. en snap er ff geen bal van. Wie wel ?
  • Hallo dude,

    Mijn tip: kijk eens bij instellingen van Nero om die buffer te krijgen. Bij mij komt ie namelijk wel. Anders staat er misschien ook wel wat op de site van NeRo. Probeer anders ook eens een ander programma.
  • Je kunt beter geen ander programma gebruiken naast Nero, dan heb je veel kans dat je niet meer kunt branden, heb ik ook gehad ECDC naast Nero, 5 cd's mislukt, achterelkaar

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.