Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP 4300c Scanner maakt raar ratelend geluid

4 antwoorden
  • Ik heb een HP 4300c scanner die een raar constant "ratelend"geluid maakt als ik de netvoeding aansluit, en scannen doet ie niet meer. Heeft misschien iemand dit probleem ook gehad en weet waar dit aanligt? De garantie termijn is net verlopen dus ik kan hem ook niet meer naar HP brengen.
  • [quote:a6077f693b="svandervelde"]Ik heb een HP 4300c scanner die een raar constant "ratelend"geluid maakt als ik de netvoeding aansluit, en scannen doet ie niet meer. Heeft misschien iemand dit probleem ook gehad en weet waar dit aanligt? De garantie termijn is net verlopen dus ik kan hem ook niet meer naar HP brengen.[/quote:a6077f693b] Het lijkt er op dat de aandrijfriem slipt. Heb ik ooit gehad bij een Trust scanner. Ik zal het probleem aankaarten bij HP, misschien is er nog een hoop voor je.
  • Bij ons maakt et ding al een ratelend geluid sinds we hem hebben. Hij scant nog steeds :) Kijk eens in de scanner of de lamp nog wel loopt. Anders is het de moeite om hem open te draaien en eff te kijken of alles er een beetje logisch uitziet :wink:
  • Heb je de scanner niet toevallig gelocked staan? Heb hetzelfde euvel ook ooit gehad...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.