Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Behuizing voor P4 2,4

5 antwoorden
  • Ik wil mijn Computer van P2 (350 Mhz) naar p4(450) ombouwen. Is het verstandig en mogelijk om mijn oude behuizing te gebruiken (ATX tower 140 watt (dacht ik)). Wat is mimum wattage van de voeding voor een gemiddeld P4 systeem? Iedereen alvast bedankt voor een reactie!
  • [quote:de1717f540]P2 (350 Mhz) naar p4(450) ombouwen[/quote:de1717f540] Ik ben even een beetje in de war :S Bedoel je nu uitbreiden van 350 naar 450 mhz? Of wil je uitbreiden naar een P4 2,4 (topic) Ik zal maar van dat laatste uitgaan: De benodigde voeding hangt ook heel erg af van de rest van je systeem een specificatie hier van zal dus wel op zijn plek zijn. Die 160 wat is iig te weinig. De wat modernere systemen liggen inmiddels tussen de 300 350 watt Gaarne wat meer info...
  • Als je pech hebt heb je een AT kast. Dwz dat je kast kleiner is (in de meeste gevallen dan) en je aan de achterkant een grote ronde toetsenbord aansluiting hebt. Hier passen de nieuwe toetsenborden niet op. Voor een P4 CPU heb je ook nieuw moederbord/geheugen nodig, et is ma dat je et weet :wink:
  • doe dat nou gewoon niet......... staat heel leuk in je kennisen kring....maar meer ook nie.... je hebt het antwoord zelf al gegeven ....160 is geen 350..... en dat is niet eens het enige obstakel.... wat kost een kastje nou tegenwoordig...
  • Een pentium 4 heeft ook een aparte voeding nodig en die zit niet op de pentium 2 voeding (kast). Het is een 4 pins sterkertje (vierkant). Deze moet op een pentium 4 moederbord worden aangesloten. Kortom: Het kan niet!! Gewoon een nieuwe kast kopen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.