Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Toetsenbord niet met netwerkkaart

Anoniem
M@D M@N
8 antwoorden
 • Ik heb vanmiddag een nieuw toetsenbord van logitech gekocht.. black internet navigator keyboard en daar had ik de drivers van geinstalleerd en toen werkte de drivers van mijn netwerk kaart, linksys wireless pci card wmp11, het niet meer.. na de drivers van het toetsenbord, itouch, te hebben verwijderd deed de netwerkkaart het weer.. iemand een oplossing??
 • weet niemand dit???
 • Interrupt conflictje? Welk OS gebruik je overigens? Indien windows, kijk dan eens onder de device manager of er conflicten zijn.
 • xp, hij zegt acces violation of zoiets… :S
 • Acess violation ; of je moet op zoek gaan naar een fix van Bill en of
  download de nieuwste drivers bij Logitech.

  het is vaak zo dat al die muis en keyboard drivers vroeg of laat problemen geven. Werken de toetsen die je nodig hebt niet met de standaard drivers ?
 • [quote:df3f90c99a="M@D M@N"]xp, hij zegt acces violation [b:df3f90c99a]of zoiets[/b:df3f90c99a]… :S[/quote:df3f90c99a]Nadat je dit topic omhoog hebt geschopt, had ik wel een wat betere foutmelding verwacht :evil: Wat zegt ie precies? Wanneer zegt ie dat?

  Type die foutmelding eens in in google of in de MS-knowledge base, evt in combinatie met wat woorden zoals [i:df3f90c99a]logitech[/i:df3f90c99a] of [i:df3f90c99a]linksys[/i:df3f90c99a] en kijk eens of je probleem of iets dat erop lijkt bij zit en of er een oplossing is.

  Microsoft stelt dat de itouch-sw niet compatible is met WinXP (zie http://support.microsoft.com/?kbid=321776)
 • [quote:3a115b844f="M@D M@N"]Microsoft stelt dat de itouch-sw niet compatible is met WinXP (zie http://support.microsoft.com/?kbid=321776)[/quote:3a115b844f]

  op de cd staat van wel..

  ik zal de nieuwste drivers van logitech eens downloaden, kijken of het dan lukt…

  En Bosje: Nu doet alleen de volume knop en het scrollwieltje het… :S wou die andere knopjes toch ook gebruiken <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
 • Wat voor aansluiting heb dat TB? USB?

  Dan [b:9adbcb3cd1]eerst[/b:9adbcb3cd1] de drivers installeren (met je oude TB) en dan pas aansluiten [b:9adbcb3cd1]na[/b:9adbcb3cd1] een herstart.
  Vergeet die herstart niet, vaak vergeet XP dat te melden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.