Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hardeschijf in partities verdelen.

5 antwoorden
  • :( Ik heb een WD 180 Gb 8Mb hardeschijf gekocht, vanaf die tijd heb ik veel problemen met mijn computer, het is net of hij erg onstabiel geworden is, Af en toe hoor ik een getik van mijn harden schijf en af en toe kan mijn computer mijn tweede hardeschijf van 60 Gb niet meer zien, ook niet in verkenner. gewoon weg. maar wat mij het meeste zorgen wekt is het getik aan mijn hardeschijf, het is al de tweede die ik heb gekregen van de bedrijf. Ik heb die WD in 6 partities verdeeld. Is dat misschien een probleem, teveel partities?
  • Zo snel mogelijk de gegevens die er op staan, als het nog kan, elders veilig stellen, en er mee terug gaan naar de winkel. Dat getik lijkt mij absoluut niet gezond. Jan de Boer
  • idd, dat getik aan je hdd kan op een defect duiden, lees het volgende topic maar eens: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=571146#571146 Lijkt verd8 veel op jou probleem....... :(
  • Wat heeft dit met processoren, moederborden etc te maken :-? Je kunt tools downloaden van de site van de HD-fabrikant om te checken of je HD goed is. Verder zou het aan je voeding kunnen liggen, als deze wat onderbemeten is. En verder sluit ik me bij de vorige sprekers aan.
  • op wat voor controller zit de HD aangesloten? 180 gb is toch boven de limiet van veel oudere controllers? (die gaan tot 132 gb ofzo)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.