Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Scanner

Anoniem
spiderned
8 antwoorden
 • Vorige week de scanner Canoscan 5000f aangeschaft. Bij het installeren van de drivers gaat er niets mis. Het apparaat wordt keurig herkend onder XP. Welke USB-poort ik ook van de computer gebruik, de scanner is onder apparaatbeheer zichtbaar onder de USB 2.0 Root Hub. Elke keer als ik iets wil scannen krijg ik echter de boodschap dat er geen communicatie mogelijk is met de scanner. Een enkele keer krijg ik halverwege een scan deze boodschap. Ik heb hierover contact gehad met Canon. Zij adviseerden mij alle usb-controllers uit apparaatbeheer te verwijderen en de nieuwe drivers bij het opstarten van XP opnieuw te laten installeren. Dit had ook niet het gewenste effect. Om te controleren of de scanner mogelijk stuk was, heb ik deze aangesloten op de veel lichtere computer van mijn zoon. Alhoewel er werd aangegeven dat de usb-poort te traag was voor de scanner, functioneerde de scanner verder prima. Ik heb zelf de Aldi-computer Titanium 8000, 2,7 GHZ. Mijn vraag is of iemand mij kan helpen met het probleem. Kom er niet uit, helpdesk van Canon kan mij ook niet verder helpen.
 • is dat een interne of externe hub
  als ext. verwijder die is probeer op de directe usb(v/je moederbord).
  andere ff andere drivers proberen van hun website
 • Het is een interne usb-poort.
 • probeer hem dan op de usb poort van je moederbord aan te sluiten, bij de paralelle poort.
 • Ik heb achter 2 Usb-aansluitingen en voor drie USB-aansluitingen. Welke USB-aansluiting ik ook gebruik, onder apparaatbeheer krijg ik de scanner onder de USB 2.0 Root Hub. Is het mogelijk de scanner handmatig op een USB-hoofdhub te krijgen?
 • Als je software vor je scanner geinstalleerd heb en je hebt dit verwijderd, kijk dan ook in je register. Onwillekeurig blijven er toch resten achter in je register. Probeer je register schoon te maken met een registercleaner en evt. handmatig dit doen.
  Als je dit gedaan hebt dan nog eens proberen om te installeren.
 • schone install windows???
 • Schijnt ook het standaard antwoord te zijn bij problemen Format C: :evil:

  Probeer eerst je register op te schonen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.