Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

opnieuw opstarten

Anoniem
ludere
6 antwoorden
 • hallo,

  Ik heb windows xp home edition en telkens als ik een spel speel dan start mn computer opnieuw op (dit gebeurt alleen bij spellen). En als de computer dan opnieuw opgestart is dan staat er iets van appcompat.txt , verder als ik het probleem naar windows verstuur dan staat er dat een driver niet goed werkt met xp maar ik heb verder alle nieuwe drivers (heb de pc namelijk nog niet zo lang). Kan iemand me helpen die misschien een programma heeft waarmee je zo'n driver kan opzoeken die niet goed werkt???

  lata
 • Als het bij spellen misgaat dan is het (bijna) altijd de driver van de videokaart (of in een enkel geval geluidskaart).

  Dat je een net nieuwe computer hebt, zegt nog niet dat je de nieuwste drivers hebt. De cd-roms met meegeleverde drivers zijn op het moment dat je je pc uit de doos haalt vaak al achterhaald.
 • zoals PS al zei

  ik zou gewoon ff je sound en video drivers uninstallen en daarna de nieuwste er op knallen.
 • voor drivers van nvideakaarten zie: http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

  voor drivers van atikaarten zie:
  http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html

  veel succes ermee :wink:
 • ik heb mn videokaart driver geupdated maar mn sound? ik weet niet wat is precies heb, hij zit in mijn moederboord?? kan dat. Mn moederboord is KT4 Ultra Via kt400 chipset board, weet iemand waaar ik dan mn driver voor sound kan opdaten
 • kijk eens op deze site ik denk wel dat je de drivers vind die je nodig heb

  http://www.viaarena.com/?PageID=69

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.