Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

trust 970Z

6 antwoorden
  • bij AH in de aanbieding deze Trust camera voor 199 euro, heeft iemand ervaring met dit type en is dit echt een aanbieding of de zoveelste nepper?
  • In de C!T van april stond een ander model van trust getest, hierbij was met de name de kwaliteit van de lens onder de maat (wat vaak het geval is bij budgetcamera's). Ik weet niet of dit ook het geval is bij die camera die jij noemt, maar het lijkt me waarschijnlijk dat ze voor de diverse types dezelfde lensenfabrikant hebben.
  • Geldt eigenlijk ook voor al mijn Aldi/Lidl posts. Koop daar niks, en zeker geen trust. Heb je die dingen wel eens in je hand gehad? Zijn nog lichter dan een veertje :lol: Kortom, er zit niks in.
  • Lees dit net bij Zoom magazine; Oppassen met Albert Heijn Op dit moment biedt Albert Heijn voor 199 euro een 3,3-megapixel Trust-camera aan. Het is de 970Z PowerC@m Optical Zoom. Zo'n lage prijs moet direct alarmbellen laten rinkelen bij de potentiële digitale fotograaf. Die achterdocht is terecht, want navraag bij Trust leerde ons dat hij is voorzien van een 2-megapixel CCD-sensor van Sony. Trust past bij deze camera interne, hardwarematige interpolatie toe. Dat is een methode om rekenkundig het aantal beeldpunten op te krikken. In dit geval wordt er dus met die rekentruc een megapixel bijgefantaseerd. ZOOM Magazine heeft de aanbieding grondig gecontroleerd. De verpakking van deze Trust-camera vermeldt alleen de 3,3-megapixel 'cameraresolutie'. Dat is valse voorlichting en oneerlijke concurrentie. Tot nu toe maakte Trust onderscheid tussen 'cameraresolutie' en 'fotoresolutie'. Een woordvoerder van Trust liet ons weten dat "nu de cameraresolutie wordt vermeld. Daarbij wordt ook altijd de resolutie van de sensor op de verpakking gezet". Dat dit bij deze AH-aanbieding niet is gebeurd, is volgens Trust mogelijk omdat het hier om een speciale cameraversie voor Albert Heijn gaat. greetz.
  • [quote:e0c97020ed]........ Zo'n lage prijs moet direct alarmbellen laten rinkelen bij de potentiële digitale fotograaf....... [/quote:e0c97020ed] Dat is nu juist de elende met dit soort aanbiedingen, bij de AH (aldi/lidl) komen ook veel mensen zonder kennis van zaken die dan zo'n aanbieding zien en denken een goede koop te doen. :evil:
  • [quote:eeb269468f="spiderned"]Geldt eigenlijk ook voor al mijn Aldi/Lidl posts. Koop daar niks, en zeker geen trust. Heb je die dingen wel eens in je hand gehad? Zijn nog lichter dan een veertje :lol: Kortom, er zit niks in.[/quote:eeb269468f] BLUF niet zo.... ¶ Heb 2 jaar een Minolta Dimage 2300 gehad: goed! Heb sinds 8 maanden (2776 plaatjes) een Medion 9700: Veel beter! De Dimage weegt: (incl.)322 gram De Medion weegt: (incl.)388 gram ............. ................... Koop idd beter geen Trust !

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.