Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Sony’s DVD±RW Drive wil geen CD-RW wissen

4 antwoorden
  • Mijzelf getrakteert op een [url=http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=9njqgUH1kqLqhH8SZTXgig746A4YzFi985k=?CatalogCategoryID=v_sKC0%2eNmXIAAAD1lNdN_bDM&ProductID=hDcKC0%2eNtm4AAAD1_R5N_bDS&Dept=cpu]Sony DRU510A[/url]. Deze leest en schrijft alle formaten. [i:84ccfeb126]"Records on DVD+RW/+R and DVD-RW/R media and standard CD-R/RW discs so you can choose the right disc for the task at hand"[/i:84ccfeb126] Wil ik echter een met de vorige brander en Nero gebruikte CD-RW schijf, wissen met Nero, dan wil dat niet. "Illegal Medium" meldt ie dan. En niet bij een, bij allemaal! En niet bij een DVD-RW die ik heb, die wil is weer wel wissen. Iemand een idee wat hier de oorzaak en oplossing van kan zijn? mvgroet Edmond
  • Kan aan de specificaties van de cd-rw liggen. Cd-rw's moeten (waarschijnlijk) met een bepaalde snelheid kunnen worden gebruikt. (op de DRU-510) Kijk nog eens even in de bijgeleverde documentatie van de Sony DRU-510a.
  • Goede gedachte. Ga er morgen naar kijken. Nu eerst snurkie snurkie. groetjes Edmond
  • Ook kun je proberen de schijf opnieuw te formatteren. Wil wel eens helpen als je van brander wisselt. Bij Nero doe je dat door 'grondig' te wissen of bij InCD door te formatteren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.