Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Western Digital Harde Schijven

wigets
11 antwoorden
 • Ik wilde even zeggen tegen iedereen dat ik weet waarom er redelijk veel mensen last hebben van een vastlopende, en klikkende Western Digital harde schijf. Een kerel van een computerzaak zei tegen mij dat Western Digital heel vaak teruggebracht werden met als reden, jawel: het inmiddels bekkende klikgeluid. Er schijnt dus een fout te zitten in sommige Western Digital harde schijven. Ik weet niet of het hier alleen gaat om de 40gigabyte van Western Digital of dat het om de hele serie gaat, maar naar mijn weten hebben we hier nog nooit iemand met een schijf gehad die niet 40 gig was en het klikgeluid had.
 • 'k heb al een jaartje een 40 GbWesternDigital Special Edition 400JB - 8mb cache - UATA-100 - 7200 rpm en voorlopig tikkelt hij nog niet! (misschien nadat ik dit post wèl? :-? )
 • Bij mij ook geen klikkende harde schijf (WD400BB), maar ik ken wel iemand die er op zijn laptop last van had, alleen weet ik niet wat voor een hd daar in zat, misschien wel WD :wink:
 • hahaha…. Nee ik zeg ook niet allemaal, maar ik had er toevallig 1 en nu heb ik een nieuwe, die voorlopig ook nog niet geklikt heeft. Maar laatst was er ook iemand die dit probleem had, en meerdere mensen antwoorden daarop dat ze het ook hadden gehad, allemaal met een WD, dus vandaar deze post, zodat iedereen weet dat je een kans hebt op geklik, en ik geloof dat het alleen maar met de 40gig versie is.
 • [quote:6863335892]Een kerel van een computerzaak zei tegen mij [/quote:6863335892]

  Die had dan beter kapper of zo kunnen worden :lol:

  Daar zeggen ze ook altijd veel , en maken van een mug een olifant :lol:
 • ik heb dit alleen een keer gehad met een 10gb schijf van maxtor maar met me wd 40gb schijf heb ik nergens last van. naja ik heb hem ook pas een maandje of 3.
 • J.A.Maurer: het was op de pc discount en hij zei dat het wekelijks gebeurt met WD schijven. En de feiten liegen er niet om: ik heb het al een keer gehad en er zijn verschillende mensen die dit ook gehad hebben.

  En daarbij : ik zie ook niet dat het BIJ BIJNA ELKE HDD GEBEURT!!!
  Ik zeg alleen dat het bij WD schijven vaker voorkomt dan bij bv Maxtor schijven.
 • Wat is dan de reden daarvan?
  Je kan wel zeggen dat het geen goede zijn (ben van mening van wel ), maar is het dan de warmte productie of een cachefout …….. :-?

  Ben benieuwd
 • Wigets geloof nu echt niet wat men allemaal verteld , ik heb zoiets gehad met maxtor.

  En op een pc discount kunnen ze ook uit hun duim zuigen.

  Ik ben op de laatste geweest in Rotterdam , vraag ik daar aan z'n stand houder : Weet U wanneer de lite-on dvd-brander uitkomt ,

  en raad eens wat voor antwoord ik kreeg : O die is al uit hoor ik hem vorige week nog aan iemand verkocht.
  O Ja mag ik hem dan eens zien , momenteel heb ik hem niet zij hij

  Ja zei ik en wat moet hij dan wel niet kosten : ik heb hem verkocht voor € 350 ,- zij hij .

  Mijn ogen gingen :roll: , oke ik naar een ander standje , met de zelfde vraag , nou meneer als het goed is komt hij dit najaar .
  Want er zijn nog wat problemen mee , eigenlijk dezelfde welke de NEC brander heeft.

  Zo zie je maar.

  Je hebt geluk met je spullen of niet , ik heb 4 WD draaien tot alle tevredenheid.

  Groetjes : Jac
 • Ik heb de 400BB zonder problemen draaien.
  Ik heb de 800JB ontzettend lekker snel en stil, zonder problemen draaien.
 • [quote:42a56967a8]Wigets geloof nu echt niet wat men allemaal verteld [/quote:42a56967a8]
  Inderdaad, want ik ben knulletjes tegengekomen in computerzaken en op beursen waarvan ik denk, waarom werk jij in godsnaam in een computerzaak.
  En dat geef je dan advies :-?
  Ik test ze ook meestal uit, ik stel zelf een systeem bijelkaar met een athlon processor en een mobo die absoluut niet voor elkaar geschikt zijn.
  Ik vraag dan wat men van de configuratie vind, nou laat ik voorzichtig zijn maar 6 van 10 winkels wil je dat zo meegeven.
  Terwijl als je er een beetje verstand van heb dan zeg je gewoon dat die mobo en processor niet bijelkaar passen.
  Die winkels zien me dan ook niet meer terug.
  Zoals b.v. computerland, die vond mijn configuratie geweldig :-? , en wou het al inpakken voor me.
  Nou laat maar hé.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.