Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DVD's branden

5 antwoorden
  • Stomme vraag wellicht voor de experts onder jullie: Ik gebruik nero (laatste versie 5.5) om databestanden naar een DVD-RW te schrijven. Alles lijkt prima te gaan en op de DVD schrijver ([i:deee7bd8a0] en een DVD lezer in dezelfde PC[/i:deee7bd8a0] kan ik de bestanden ook zien, openen etc. Op deze PC draait overigens UDF software... Alleen als ik de bestanden op een andere PC probeer te openen krijg ik de melding dat er geen CD/DVD is geplaatst. Weet één van jullie wat er voor nodig is om de DVD ook op de andere PC leesbaar te maken? Platform is Windows 2000 Pro Gegroet, en bij voorbaat dank, Frank :-?
  • als er geen dvd speler in die andere pc zit dan kan je die DVD-RW niet lezen . :wink:
  • [quote:be9527d77e="plextor"]als er geen dvd speler in die andere pc zit dan kan je die DVD-RW niet lezen . :wink:[/quote:be9527d77e] Met dank voor deze brilliante reactie, maar er zit [i:be9527d77e]reeds[/i:be9527d77e] een DVD speler in de andere PC, die prima werkt... :wink:
  • De dvd speler moet geschikt zijn voor de 'rw' uitvoering van dvd's. Is het betreffende apparaat dit? Informeer hiervoor bij de fabrikant/maker.
  • Het kan ook zijn dat je op die pc nog ff UDFReader moet installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.