Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

boxen en geluidskaart

Anoniem
gerben
6 antwoorden
 • welke boxen en geluidskaart moet ik kiezen als ik vell spelletjes doe en veel muziek luister en video's bekijk. Bij de ah bij ons is de SPK LOGITECH Z-640 in de aanbieding. Zijn dit goede boxen zoja welke geluidskaart moet ik daar bij kiezen.
  Alvast bedankt
 • Ik heb zelf een Philips Acoustic Edge en Midiland S4 7100 speakers. Prima combinatie.

  Uit recensies blijkt de Midiland een prima en prettig geprijst allround setje te zijn. Acoustic Edge schijnt een wat hoger ruisniveau te hebben dan andere (gelijkgeprijsde) kaarten maar genoeg andere voordelen te hebben. En ik ben geen audiofiel en hoor het niet.

  Maar er zijn genoeg andere combinaties die voor allround gebruik bruikbaar zijn. Ik denk dat je voor 250 euro (tezamen) een prima combinatie kunt kopen. Logitech set komt ook goed uit een aantal testen. Jammer dat je bij AH niet kunt luisteren, maar kan je geen advies vragen in een computerwinkel en ev. luisteren.
 • wil je surround sound?
 • …….daar ging ik wel van uit bij ….. gamen en dvd.
 • De Logitech's zijn zeker goeie boxen. Ikzelf heb de Z560, na eerst de Z540 geprobeerd hebbende.

  Het enige is, de Z640 heeft, net als de Z540, een te weinig wattage, waardoor je echt in het midden moet gaan zitten want bij een andere plek gaat meteen het geluid verloren. geef meer uit en koop de grotere broer, Logitech Z680 of anders de Z560, die geeft veel maar dan ook veel beter geluid. Zeker de Z560 waarmee je een sporthal vult.

  Dan heb je het gewoon goed :-)
 • het is maar een kamertje van 3 bij 3

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.