Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Wie kent zo'n apparaat?

4 antwoorden
  • Voor mijn werk moet ik regelmatig via de pc teksten corrigeren. Dat is een erg tijdrovend werk via het toetsenbord en bovendien niet flexibel. Daarom bedacht ik een soort tablet met pen waarop je gewoon (met rood) kunt schrijven tussen, langs, door de (WORD)teksten heen en waarmee je dus, net als met een gewone pen, kunt corrigeren, gummen enz. Vervolgens het resultaat gewoon opslaan en, mét alle "penwijzigingen" weer opvragen. Kent iemand zoiets? Merk? Ervaring ermee? Kosten? enz. Alle info is welkom. Bedankt alvast!
  • Die software bestaat wel, wordt bij mijn weten redlining genoemd. Het oorspronkelijke bestand blijft ongewijzigd, de opmerkingen worden eraan toegevoegd. Het is ook een term die in CAD gebezigd wordt, en werkt daar in principe hetzelfde. Of het ook met een tablet werkt, weet ik zo niet. Ik ken een titel voor je, of het wat is moet je zelf bekijken, ik heb er geen ervaring mee. http://www.cict.co.uk/software/markin/index.htm
  • Met dank voor je reactie Gerben. Het is precies wat ik bedoel. Alleen: het is het [u:397965a957]software[/u:397965a957]. Dat betekent dat ik toch weer aan dat toetsenbord vastzit. Ik wil eigenlijk gewoon kunnen schrijven met een rode pen en dat op mijn scherm zien in de tekst waar ik mee bezig ben. Er zal toch zeker wel iets zijn op dat gebied (zonder dat het honderden euro's moet kosten!!)?
  • O zeker wel. Je kunt elk tablet als muis gebruiken, ook met de pen/stylus. En die tabletten kosten tegenwoordig ook niet zoveel meer. Wacom maakt bij mijn weten heel goede. Je ziet op het ogenblik ook overal A4 tablets van Trust, maar hoe die zijn, weet ik zo niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.