Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

creative webcam en XP: KUT ?????

7 antwoorden
  • ik bezit al reeds lange tijd een Creative webcam go, leuk ding daar niet van, maar op XP valt er niets mee te beginnen: drivers pakt ie niet en op de crative site moeten die drivers nog uitkomen !!!!! (Schande van Creative, dat hadden ze al lang voor elkaar moeten hebben)....Nu mijn vraag... wat kan ik nog doen om het zakie te runnen, of moet ik gewoon gaan zitten wachten tot Creative zijn zakie eindelijk op orde heeft ?
  • Op <A HREF="http://www.europe.creative.com/support/drivers/" TARGET=_blank>http://www.europe.creative.com/support/drivers/</A> kan je anders gewoon de drivers downloaden hoor, geen probleem...
  • Daarnaast werkt hij met de Windows 2000 drivers ook probleemloos :smile:
  • dank je voor je reply, jammer alleen dat ie A: bij mij geen drivers kan vinden op de site voor XP B: de 2000 drivers niet werken op mijn XP (ik heb al talloze malen XP geinstalleerd) wat doe ik fout ?
  • Ik zou wat netter taalgebruik wel waarderen
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by humpf: <B>dank je voor je reply, jammer alleen dat ie A: bij mij geen drivers kan vinden op de site voor XP B: de 2000 drivers niet werken op mijn XP (ik heb al talloze malen XP geinstalleerd) wat doe ik fout ?</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Ik zie ze daar toch echt staan...dus toch iets beter kijken. De Windows 2000 drivers moeten ook werken in XP, hij geeft alleen wel een waarschuwing dan dat ze niet gecertificeerd zijn voor XP, maar ze werken prima...meer kan ik er niet van maken.
  • Ik wil hierbij hippapipa bedanken voor zijn/haar bijdrage, Xp loopt nu met webcam.... 1000X thanks...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.