Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

computer problemen

4 antwoorden
  • lo ik heb een computerstaan die sinds kort me video kaar niet meer accepteert. hij geeft alklemaal rare strepen en looopt binnen enkele minuten vast ik heb hem nu over de processor lopen maar nu heb ik 9 van de 10 keer dat ik em opstart geen beeld ik heb al van alles geprobeert ik ben er wel achetgekomen dat er op de stekken 1 pinnetje tegen de zijkantis gedrukt en 1 pinnetje weg is wat zou het probleem kunnen zijn?
  • Beetje wazig verhaal, maar je GPU zou te heet kunnen zijn geweest. Het is niet ongewoon dat je dan alle kleuren van de regenboog krijgt, en letters waar ze niet horen. Welk stekkertje heb je het over? Als het pennetjes in je vga stekker betreft, gewoon voorzichtig terug buigen.
  • Besteed de volgende keer iets meer tijd aan het typen. Is wat makkelijker lezen. :wink: Kijk eens of er veel stof in de koeler van je videokaart zit en blaas dat er evt uit. Draai eens met je kast open en zet daar dan evt. een gewone ventilator op. Dan kun je kijken of het een temperatuurprobleem is. Nieuwe drivers al geprobeerd? Of oudere als je dit probleem hebt sinds je nieuwe drivers hebt geinstalleerd. Misschien wat meer info over je computer. Dat wil ook nog wel eens helpen.
  • [quote:b9e1baeae2="deathclaw"]ik ben er wel achetgekomen dat er op de stekken 1 pinnetje tegen de zijkantis gedrukt en 1 pinnetje weg is[/quote:b9e1baeae2] Je bedoeldt hiermee de kaart connector op de PCI/AGP(?) Videokaart? Monitor? Welke pennen zijn het, ze hebben een nummer. Eén pen geeft een kortsluiting, die moet je dus voorzichtig terug buigen. Die afgebroken pen kan een echt probleem worden als dat iets anders is dan een massa pen. Soms levert dat zelfs al een probleem op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.