Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Toetsenbord Modden

5 antwoorden
  • Hallo, Even een vraag over het modden van een PS/2 toetsenbord. Hoeveel volt kan ik via de PS2 poort 'trekken' ? Ik wil graag enkele ledje in een paar toetsen verwerken.
  • Lijkt me geen probleem voor je poort.
  • Hoe kan ik deze het best aansluiten dan ? De volgende draadjes zitten er in het snoer verwerkt : Bruin, wit, zwart, rood, grijs. Ik neem aan dat ik de rode en zwarte nodig ben (fase en nul) ? Weet niet hoe dat werkt in electronica.
  • [quote:d938198365="bvvelde"] Weet niet hoe dat werkt in electronica.[/quote:d938198365] Is het dan wel verstandig om er aan te beginnen? Maargoed; eigen risico. Hier vind je de pin layout van de ps2 stekker. [url]http://www.nullmodem.com/Keyboard.htm[/url] Veel succes.
  • [quote:27fe834740]Is het dan wel verstandig om er aan te beginnen? [/quote:27fe834740] Ha,ha...aldoende leert men. Ik heb het idd wel dom geformuleerd, maar ik bedoelde eigenlijk dat ik niet precies wist hoe ik de ledjes moest aansluiten. Kan dit b.v. zonder weerstandjes ... etc. Dat zijn zaken die ik niet weet, maar ach...een oude pc en een oud toetsenbord, daar kun je niet veel aan vernielen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.